BART GJENNOM EN ÅRREKKE: Hallvard Flatland har hatt bart siden han var 19 år gammel. Lørdag kan det hende at den forsvinner.
BART GJENNOM EN ÅRREKKE: Hallvard Flatland har hatt bart siden han var 19 år gammel. Lørdag kan det hende at den forsvinner.Vis mer

- Aner ikke hva som skjuler seg under

"Skal vi danse"-stjernen tror han kan få seg en stor overraskelse.

SEHER.NO: Hallvard Flatland (52) ble tatt på senga da "Skal vi danse"-dommer Tor Fløysvik under lørdagens sending utfordret han til å fjerne sin berømte bart.

Onsdag gikk styremedlem i DNM (Den Norske Mustachclub, journ. anm.), Ole Skibnes, knallhardt ut mot Flatland og TV 2. Skibnes mener nemlig det er et rent overgrep i det hele tatt å spørre 52-åringen om å fjerne det som av mange oppfattes som en stor del av den tidligere TVNorge-programlederens varemerke.

Av Seher.nos lesere er det i skrivende stund også 47 prosent som mener at han bør beholde den.

Til Seher.no avslører Flatland at han ikke helt har bestemt seg for hva han kommer til å gjøre med barten kommende lørdag.

- Jeg så saken dere hadde skrevet der Skibnes uttaler seg, og jeg må si at engasjementet er stort blant enkelte! Jeg har ikke bestemt meg hundre prosent for om jeg skal fjerne den ennå. 
Men det er klart, jeg ligger jo dårlig an hvis jeg ikke tar'n - etter kjøret som har vært fra Tor Fløysvik og ikke minst den norske pressen, sier den humørfylte dansedeltageren til Seher.no.

Hårveksten på overleppa har Hallvard Flatland hatt siden han var 19 år gammel. Og hvis det nå går mot en eliminering av barten, er han også selv svært usikker på hva han vil finne.

- Jeg aner ikke hva som skjuler seg under, det blir en stor overraskelse, mener han.

- Hva vil de rundt deg si dersom mustasjen blir et avsluttet kapittel?

- Alexandra (Kakurina, Hallvards dansepartner, journ. anm.) har lenge ymtet frempå at jeg bør ta barten, det er hun veldig for! Men hvis folk ikke liker det, så kan jeg jo bare la den gro ut igjen da - det gror godt hos meg vet du, ler Hallvard, som ikke tror at han vil miste seerstemmer dersom varemerket hans forsvinner ut av dansen.

- Nei, jeg håper vel heller at seerne skjønner at jeg ofrer alt for "Skal vi danse"...

Det var tidligere denne uka at det tikket inn en mail fra styremedlemmet i Den Norske Mustasjklubben, Ole Skibnes, til TV 2, der han frarådet Flatland å bøye seg for Fløysvik utfordring.

"Han har hatt mustasjen siden han var 19 år, og det er et vakkert, trygt og gjenkjennelig ytre for Flatland. Se vårt kongehus, der de yngre og positive personer har skjegg/mustasje (endelig). Vi i DNM vil støtte Flatland fullt ut dersom han avstår fra dette vanvittige forslaget", skrev Skibnes.
 
- Helt ærlig: Dette er en mindre sak for meg enn hva pressen har lagt den opp som. jeg legger ned mange timer med dans hver dag, så får andre ta seg av alt annet. Men dette er jo bare lek og moro da, det er ikke et verdensmesterskap man er med i, sier Hallvard Flatland til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Dette er et rent overgrep, TV 2