Ane Dahl Torp er gravid

Ane Dahl Torp er endelig gravid igjen, etter fire spontanborter.

<strong>REDD:</strong> I begynnelsen av svangerskapet var Ane så redd for komplikasjoner at hun trodde hun skulle besvime hver gang hun var på ultralyd. Foto: SCANPIX
REDD: I begynnelsen av svangerskapet var Ane så redd for komplikasjoner at hun trodde hun skulle besvime hver gang hun var på ultralyd. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den profilerte skuespillerinnen Ane Dahl Torp (36) er endelig gravid igjen etter fire spontanaborter. Sammen med ektemannen Sigurd Miljeteig (37) har hun sønnen Sigurd (2).

- De gangene jeg har vært gravid har det vært ultralydundersøkelser i ett sett, og da er jeg så redd at jeg holder på å besvime. Men bare i den første, kritiske fasen. Nå går det fint med meg, sier hun i et intervju med VG.

For ekteparet har de siste årene bydd på store utfordringer. Hele fire ganger har svangerskapet blitt avbrutt i første trimester. Akupunktur har blitt løsningen for skuespillerinnen.

- Ja, og det har også skjedd etter at jeg fikk Sigurd. Men nå vet jeg at akupunktur er det jeg må gjøre. To av de seks gangene det har gått bra for meg så har jeg gått til akupunktur. Det sies at det har med blodstrømming og tilførsel av næring i uke åtte og uke ni å gjøre, forklarer hun.

Spontanabortene har satt preg på 36-åringen.

- At kroppen din ødelegger svangerskapet gang på gang er å sammenlikne med et infertilitetsproblem. Det er en tørr sorg som gir følelsen av å stå på stedet hvil, sier hun i intervjuet.

Men nå ser det altså ut til at lykken smiler for ekteparet, selv om Dahl Torp tidligere har kommet med en del kontroversielle utsagn rundt det å bli mor:

- Går man gatelangs og føler seg annerledes etter man har fått barn, liksom? Det skjedde ikke. Jeg følte ingen enorm lykke da Sigurd ble født, har skuespillerinnen tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dorthe får seg ny jobb 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer