FORELSKET: Christina er tydelig forelsket i kjæresten sin... Foto: SCANPIX
FORELSKET: Christina er tydelig forelsket i kjæresten sin... Foto: SCANPIXVis mer

Andreas gylne kjærlighet

Det mediesky samboerparet Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic lo og smilte da de i går presenterte sin nye sponsor - sammen!

SEHER.NO: Fotografene ble overrasket da Andreas Thorkildsen (24) og kjæresten Christina Vukicevic (19) igår stilte opp til fotografering sammen.


Anledningen var presentasjonen av den nye hovedsponsoren til Norges friidrettsforbund. Jobzone skal etter det Dagbladet erfarer ha gått inn med hele fem millioner kroner, og avtalen skal samtidig gjelde personlige samarbeidsavtaler med Thorkildsen og Vukicevic.


Men tross den gullkantete avtalen var det superparet som stjal oppmerksomheten fra fotografene.


De to har ikke vært glade for all oppmerksomheten rundt forholdet, og har selv valgt å holde en lav profil i media, men i går stilte de velvillig opp på flere felles bilder...


- Dette hadde dere ikke trodd dere skulle få oss med på, utbrøt Vukicevic da blitzene haglet rundt henne og kjæresten.Men på spørsmålet fra dagbladet om giftermål, er svaret fra det forelskede paret enkelt:


- Ha, ha, ha!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.