Andreas blir sexy modell

Andreas Thorkildsen går fra toppidrett til toppmodell.

DRESSES OPP: Andreas Thorkildsen har fått mange kvinnelige fans etter OL-gullet i spyd. Det blir neppe færre nå... Foto: SCANPIX
DRESSES OPP: Andreas Thorkildsen har fått mange kvinnelige fans etter OL-gullet i spyd. Det blir neppe færre nå... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klær skaper mannen!

SEHER.NO: Thorkildsen (24) blir det store trekkplastret når den gamle fotballstjernen Martin Dahlin skal presentere sin nye kleskolleksjon i Skandinavia.

Reklamebildene av Andreas skal pryde butikker og annonser over hele Norge og Sverige.

Og det er ikke hvem som helst Andreas blir kollega med. Tidligere frontfigurer inkluderer blant annet den svenske toppmodellen Marcus Schenkenberg (38), i tillegg til Dahlin (38) selv.

Dahlin - som vant bronse med Sverige i fotball-VM i 1994 - tok selv kontakt med Thorkildsen for å spørre om han ville ta på seg oppdraget.

- Andreas virker som en kul gutt, vi er veldig fornøyde med at han takket ja, sier VD Kjell Eberstål i firmaet Heab-Hestra - som står bak Dahlin-kolleksjonen - til seher.no.

Han vil ikke røpe hvor mye Thorkildsen får betalt for oppdraget, men vil vurdere å bruke ham til flere oppdrag i framtida dersom denne kampanjen blir en suksess.

OL-medaljen kan dermed bli gull verdt for spydhelten...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer