FOREVIGET ØYEBLIKK: - Her er jeg gravid med datten min som nå er fire år. Et minne for livet, sier Lene Hansen til Seher.no Foto: Tomm Hansen
FOREVIGET ØYEBLIKK: - Her er jeg gravid med datten min som nå er fire år. Et minne for livet, sier Lene Hansen til Seher.no Foto: Tomm HansenVis mer

- Andre vil kopiere meg

71 grader Nord-Lene er stolt av nakenbildene...

SEHER.NO: Trebarnsmor, modell og ''71 grader nord''- finalist Lene Hansen (27) valgte å ta bilder av seg da hun gikk gravid med datteren. Tilbakemeldingene etter publisering i flere medier har utelukket vært positive.

- Jenter komme bort til meg og sier at slike bilder vil jeg også ha, sier Lene Hansen til Seher.no, som til daglig arbeider som fitness-instruktør hos Elixia.

Lene Hansen ble gravid første gang som 17-åring og fikk en gutt som nå er åtte år. Siden den gang har Lene fått ny kjæreste som hun har Emma Victoria (4) og Noah (20mnd) med.

- Jeg gjorde det for min egen del, men jeg anbefaler andre gravide å gjøre det samme, det er jo veldig populært. Når jeg gikk gravid med førstemann tok jeg nesten ingen bilder, men dette er minner jeg ønsker å ta vare på, sier Hansen.

Demi inspirerer
Trenden med å ta gravide-bilder startet da Demi Moore poserte for Vanity Fair i 1991. Da var hun gravid med datteren Scout La Rue i syvende måned.

Bildet ble parodiert flere ganger, men også andre imitasjoner kom fram da andre gravide kjendiser lot seg avbilde naken.

Fotograf Sara Rose i Oslo sier at det er mange gravide som har latt seg inspirere av Demi Moore.

- Det å ville ha et Demi-bilde er svært vanlig, og denne trenden blir stadig sterkere, sier Rose til Seher.no

Forevige øyeblikket
Hun sier at ønsket til gravide kvinner er å forvare øyeblikket.

- Det er stas å forevige øyeblikket da poden lå i magen, og mitt inntrykk er at dette brukes som soveromsdekorasjon eller bare i private album, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: 71-Lene avslører triksene