TRENER SEG TILBAKE: Landslagsspilleren Anders Myrvold ble slått ned i fjor nå trener han seg opp igjen på Sunnaas Sykehus. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TRENER SEG TILBAKE: Landslagsspilleren Anders Myrvold ble slått ned i fjor nå trener han seg opp igjen på Sunnaas Sykehus. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Anders trener for livet

Hockeystjernen kjemper seg tilbake i form etter at han i fjor ble slått ned på byen.

Tøff kar!


SEHER.NO: Natt til lille julaften i fjor ble landslagspilleren Anders Myrvold (31) slått ned utenfor utestedet Stravinsky i Oslo. Med indre blødninger og lav puls ble han i hui og hast fraktet til sykehuset.


Han måtte opereres og sy 50 sting i hodet. Situasjonen var virkelig dramatisk.


I dag kjemper NHL-proffen seg tilbake, og håper han vil bli helt frisk og komme i ordentlig form igjen.


- Det har vært en tøff tid, men det går bedre for hver dag som går. Jeg må være tålmodig og og ikke stresse. Kroppen trenger tid på å bygge seg opp igjen. Jeg har hatt skikkelig flaks. Det var endelig godt at det var blødninger over kraniet - og ikke under. Da hadde jeg trolig ikke sittet her i dag. Kraniet hadde blitt trykket tre centimeter inn, noe som er farlig, forteller Myrvold i et åpenhjertig intervju med Se og Hør Weekend.


31-åringen vet fremdeles ikke om det er fare for varige men.


- Legene kan ikke si det helt sikkert, men så langt mener de at det ser bra ut. Såret og innholdet i hodet gror som det skal, sier han til bladet.


Voldsaken er politianmeldt og under etterforskning.