Anders trener for livet

Hockeystjernen kjemper seg tilbake i form etter at han i fjor ble slått ned på byen.

TRENER SEG TILBAKE: Landslagsspilleren Anders Myrvold ble slått ned i fjor nå trener han seg opp igjen på Sunnaas Sykehus. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TRENER SEG TILBAKE: Landslagsspilleren Anders Myrvold ble slått ned i fjor nå trener han seg opp igjen på Sunnaas Sykehus. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tøff kar!


SEHER.NO: Natt til lille julaften i fjor ble landslagspilleren Anders Myrvold (31) slått ned utenfor utestedet Stravinsky i Oslo. Med indre blødninger og lav puls ble han i hui og hast fraktet til sykehuset.


Han måtte opereres og sy 50 sting i hodet. Situasjonen var virkelig dramatisk.


I dag kjemper NHL-proffen seg tilbake, og håper han vil bli helt frisk og komme i ordentlig form igjen.


- Det har vært en tøff tid, men det går bedre for hver dag som går. Jeg må være tålmodig og og ikke stresse. Kroppen trenger tid på å bygge seg opp igjen. Jeg har hatt skikkelig flaks. Det var endelig godt at det var blødninger over kraniet - og ikke under. Da hadde jeg trolig ikke sittet her i dag. Kraniet hadde blitt trykket tre centimeter inn, noe som er farlig, forteller Myrvold i et åpenhjertig intervju med Se og Hør Weekend.


31-åringen vet fremdeles ikke om det er fare for varige men.


- Legene kan ikke si det helt sikkert, men så langt mener de at det ser bra ut. Såret og innholdet i hodet gror som det skal, sier han til bladet.


Voldsaken er politianmeldt og under etterforskning.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer