Anders slanket bort 58 kilo

Tønsberg-mannen gikk ned like mye som slankedronning Jeanett Roede veier. Så ble han kåret til «Årets mannlige slanker». Se video!

Se den inspirerende videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Anders Semb Hermansen (32) fra Tønsberg har slitt med overvekt siden ungdommen. For to år siden innså han at 148 kilo var altfor mye, og han sa definitivt stopp til en større kropp.

- Uvanene hadde tatt overhånd. Jeg spiste mye, og usunt. En solid lunsj var gjerne dagens første måltid, og kvelden ble oftere og oftere avsluttet med en stor middag, sier han ærlig.

Et Grete Roede-kurs på internett ble redningen, og på halvannet år har 32-åringen gått ned hele 58 kilo. En innsats som har gjort at han tidligere i sommer ble kåret til «Årets mannlige slanker» av slankedronningene Grete og Jeanette Roede.

Se og Hør utfordret Anders til å gjennomføre en utfordrende PT-time med treningsguruen Yngvar Andersen fra «Mykje Meir» - hvor en av oppgavene var å løfte Jeanette Roede, som ironisk nok veier 58 kilo - på ryggen og utføre knebøy.

Se den inspirerende videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg tør ikke ta av meg skjorten på stranda

FØR: Anders Semb Hermansen fra Tønsberg veide 148 kilo på sitt tyngste. På halvannet år har superslankeren gått ned 58 kilo. Foto: Privat
KNALLGOD INNSATS: Under den årlige sommerfesten som arrangeres for alle superslankere som har gjennomfør Grete Roede-kurs blir «Årets slankere» kåret. Her med ”Årets mannlige slanker” Anders Semb Hermansen, og hans konsulent Elin Unosen Foto: Se og Hør
LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du lese eksklusive detaljer fra Sissel Kyrkebøs bryllup, og se bilder av fyrst Albert av Monaco som feiret den tidligere sandvolleyball-stjernen Jan Kvalheim sin 50-årsdag i Kragerø i helgen.