Anders Jacobsen innlagt på sykehus

- Han har hatt magesmerter i noen dager.

SMERTER: Anders Jacobsen har slitt med magesmerter i flere dager, sier pressekontakt Unn-Grethe Berge til Se og Hør. Det er usikkert om han kan delta i lørdagens «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud (t.h). Foto: Anders Myhren/Seher.no
SMERTER: Anders Jacobsen har slitt med magesmerter i flere dager, sier pressekontakt Unn-Grethe Berge til Se og Hør. Det er usikkert om han kan delta i lørdagens «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud (t.h). Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen (26), som er blant kjendisdeltagerne i høstens «Skal vi danse», ble tirsdag lagt inn på sykehus på grunn av vedvarende smerter i mageregionen.

Det sier presseansvarlig for TV2-programmet, Unn-Grethe Berge til Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Anders er blitt lagt inn på sykehus til observasjon i dag. Han har hatt magesmerter i noen dager nå, sier Berge til Se og Hør.
 
- Kommer han til å delta i «Skal vi danse» på lørdag?
 
- Anders har trent hele uken. Han er ved godt mot, og ønsker å finne ut hva som plager ham. Det er for tidlig å si hva som skjer på lørdag, understreker Berge videre.

For et par uker siden var Jacobsen oddsvinner hos spillselskapet Unibet, da vinneroddsen hans sank fra 12,50 før premieresendingen og til 7,50. Før sendingen lørdag forrige uke var han dessuten ranket som nummer fire av Unibet, kun slått av storfavorittene Atle Pettersen, Stella Mwangi og Noman Mubashir.

Derfor vil det nok være ekstra surt om de mystiske magesmertene holder ham borte fra parketten til helgen. 26-åringen har i det minste blitt spart for direkte skader fra den harde dansetreningen.

- Nei, jeg har ikke slitt med skader, det har jeg ikke. Det er viktig å varme opp, da får man ikke strekk, uttalte en sprek Jacobsen til Seher.no etter premieresendingen i midten av september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir han satt helt ut av spill 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer