<strong>GOD MATCH:</strong> Det tok fire år for Anniken Jørgensen å komme seg over kjærlighetssorgen. I dag er hun sammen med Anders Gran. Her er de to på premierefesten til «Bloggerne» sammen. Foto: Espen Solli / TV 2
GOD MATCH: Det tok fire år for Anniken Jørgensen å komme seg over kjærlighetssorgen. I dag er hun sammen med Anders Gran. Her er de to på premierefesten til «Bloggerne» sammen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

«Bloggerne»:

Anders har kapret «Bloggerne»-stjernens hjerte

Fire års kjærlighetssorg er over for Anniken Jørgensen.

Publisert

Den nye sesongen av «Bloggerne» er allerede i full sving på TV 2 Livsstil, og én av de nye bloggerne vi får møte denne gangen er Anniken Englund Jørgensen (20).

I «Bloggerne» får seerne et ærlig møte med Jørgensen, som i perioden sliter med en fire år lang kjærlighetssorg etter bruddet med Dj Broiler-artist Mikkel Christiansen.

Men det er kanskje hele poenget.

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)

I traileren til den nye sesongen fikk vi et glimt av en gråtkvalt 20-åringen som snakker om de fire nevnte årene:

- Jeg kan ikke holde på sånn her i fire år til, forteller hun.

I klippet kommer hun også med andre ord om følelsene sine. «Tiden leger alle sår, men arrene blir der», forteller hun. Sorgen ble så tilstedeværende i livet hennes at hun begynte å romantisere det.

- Jeg elsket min egen sorg. Det var bare min egen skyld at jeg falt såpass mye fra hverandre. Jeg elsket det og ingen kunne gjøre noe som helst. Jeg var i min egen boble, sier hun til Dagbladet.

Blue Lagoon❄️ @icelandair #mystopover #ad

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)

Kjærlighetssorgen forsvant imidlertid da hun igjen skulle bli forelsket på ny. Hun forteller at hun på ingen måte har isolert seg fra gutter og dating, men at det ikke klaffet før nå nylig. Det var 24 år gamle Anders Gran som til slutt kapret hjertet hennes.

- Jeg hørte folk snakke om han på en fest, hvor jeg kastet meg inn i samtalen. Vi møttes seinere på et hotell i Oslo, og med en gang jeg så han visste jeg at dette var mannen for meg, forteller hun.

Saken fortsetter under klippet:

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

Det er ikke bare bloggen som har gjort henne kjent.

20-åringen var aktivt med i Aftenposten-serien «Sweatshop», som satte fokus på etisk produksjon av klær og fikk i gang flere omfattende debatter om industrien. Etter produksjonen hadde hun en lang bloggpause, men kom tilbake for å fronte det serien bunner i.

- Sett meg naken

- Jeg prøver å fremme etisk klesproduksjon så mye som mulig i «Bloggerne», forteller Jørgensen til Dagbladet og fortsetter:

- HELT JÆVLIG: Anniken Jørgensen, fra TV 2-serien «Bloggerne», våkner opp fyllesyk etter bursdagsfesten sin. Video: TV 2 Vis mer

- Å få et innblikk i dette forandret meg, og det er fortsatt et viktig tema. Det er derimot vanskelig fordi jeg er blogger. Leserne skulle helst ha sett meg naken, fordi de mener jeg er dobbeltmoralsk og bryter med det jeg kjemper mot, forteller hun.

For 20-åringen har det aldri handlet om å boikotte industrien eller å velge bort klær. Det hele handler om et bevisst forhold til hvordan klærne man kjøper og bruker i hverdagen produseres, og hvilke forhold arbeiderne som produserer klærne lever under.

- Alle må ha en jobb, men disse menneskene får knapt nok lønn. Produksjonen må være etisk, og folk må tjene mer enn en cola til lønn.

Jørgensen har vært på tv tidligere. Som både deltaker i NRK-serien «Teenage Boss» og «Sweatshop», mener hun at overgangen til lineær tv ikke blir spesielt stor.

- Forskjellen nå er at det skal handle om mitt liv og min hverdag. Mye i perioden vi filmet var sårbart for meg, så jeg gråter nok mer enn de andre bloggerne, sier hun.

Les også: - Nå går han snart ned på kne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer