TUNG TID: Houstons datter fikk sjokk da hun fikk vite om dødsfallet og skal ha kranglet med politet da hun ble nektet å se morens kropp.  Foto: All Over Press
TUNG TID: Houstons datter fikk sjokk da hun fikk vite om dødsfallet og skal ha kranglet med politet da hun ble nektet å se morens kropp. Foto: All Over Press Vis mer

Anbefaler Whitneys datter terapi

Janet Jackson råder stjernedatteren å søke hjelp etter morens dødsfall.

Publisert
SEOGHØR.NO: For tre år siden opplevde Janet Jackson (45) sitt verste mareritt da broren Michael ble drept av en dødelig dose av anestesi-medisinen Propofol.

I likhet med resten av verden ble også Janet svært sjokkert da hun hørte at et annet stort musikkikon, Whitney Houston døde natt til søndag. Jackson gjenopplevde marerittet etter Michaels død i fjor, og kommer nå med noen råd til Houstons datter Bobbi Kristina (18).

- På et tidspunkt må man bare godta det som har skjedd og stole på Gud. Det høres slemt ut, men man må komme seg videre. Man kan ikke holde fast på det som har skjedd fordi det vil knuse deg, sier Jackson på talkshowet «Anderson».

Selv om også Jackson var gjennom en lang sorgprosess, innrømmer hun at hun ikke har noen anelse om hvordan den tragiske hendelsen oppleves for 18-åringen.

- Jeg mistet broren min, hun mistet moren sin og det er forskjellig. Jeg aner ikke hvordan det er å miste noen i så ung alder, forteller Janet.

Bobbi Kristina skal ha brutt fullstendig sammen da hun fikk vite om morens død, og prøvde desperat å komme seg inn på baderommet der Houston ble funnet. Sikkerhetsvakter skal imidlertid ha holdt ungjenta på avstand.

- Noen ganger er terapi den beste kur, fortsetter Jackson.


Sangeren forteller at savnet etter broren Michael aldri forsvinner og at hun tenker på ham hver dag.

- Det går ikke en dag uten at jeg tenker på broren min, men du må komme deg videre i livet og finne en måte å takle det hele.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Whitney døde ikke av drukning  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer