SKILLES: Sangeren Anastacia og ektemannen Wayne Newton har opplevd langt hyggeligere dager, som da de delte et kyss på gaten i Milano for to år siden. Nå har imidlertid paret levert inn skilsmissepapirene. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Sangeren Anastacia og ektemannen Wayne Newton har opplevd langt hyggeligere dager, som da de delte et kyss på gaten i Milano for to år siden. Nå har imidlertid paret levert inn skilsmissepapirene. Foto: Stella PicturesVis mer

Anastacia skiller seg

Giftet seg med livvakten, men det holdt ikke lenge...

SEHER.NO: «I'm Outta Love»-sangeren Anastacia (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Wayne Newton, melder Radaronline.

Newton, som ikke må forvekslet med Las Vegas-sangeren med samme navn, var Anastacias livvakt før paret giftet seg i april 2007 i Mexico.

«Uforenlige forskjeller», oppgis som skilsmissegrunn, og det kommer også fram i papirene at paret har en særeieavtale fra da de inngikk ekteskap.

Dermed burde i hvert fall skilsmisseoppgjøret gå greit for «Paid My Dues»-sangeren. Paret har selv ikke kommentert skilsmissen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Adopterte en sønn og skiller seg