Anastacia skiller seg

Giftet seg med livvakten, men det holdt ikke lenge...

SKILLES: Sangeren Anastacia og ektemannen Wayne Newton har opplevd langt hyggeligere dager, som da de delte et kyss på gaten i Milano for to år siden. Nå har imidlertid paret levert inn skilsmissepapirene. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Sangeren Anastacia og ektemannen Wayne Newton har opplevd langt hyggeligere dager, som da de delte et kyss på gaten i Milano for to år siden. Nå har imidlertid paret levert inn skilsmissepapirene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «I'm Outta Love»-sangeren Anastacia (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Wayne Newton, melder Radaronline.

Newton, som ikke må forvekslet med Las Vegas-sangeren med samme navn, var Anastacias livvakt før paret giftet seg i april 2007 i Mexico.

«Uforenlige forskjeller», oppgis som skilsmissegrunn, og det kommer også fram i papirene at paret har en særeieavtale fra da de inngikk ekteskap.

Dermed burde i hvert fall skilsmisseoppgjøret gå greit for «Paid My Dues»-sangeren. Paret har selv ikke kommentert skilsmissen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Adopterte en sønn og skiller seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer