HVIT BRUD: Anastacia har giftet seg med sin livvakt Wayne Newton i Mexico. Foto: Stella Pictures
HVIT BRUD: Anastacia har giftet seg med sin livvakt Wayne Newton i Mexico. Foto: Stella PicturesVis mer

Anastacia har giftet seg

Popstjernen sa ja til livvakten sin i Mexico.

Endelig gift!


SEHER.NO: "I'm Outta Love"-sangerinnen Anastacia Lyn Newkirk (38) og hennes forlovede Wayne Newton (38) har giftet seg i Mexico. Det forteller en kilde som står paret nær til Seher.no. 


Det var Anastacias storesøster Shawn Newkirk som fikk æren av å være brudens forlover.


Seremonien fant sted på fasjonable Quinta Real Resort i Huatulco den 21. april. Brudekjolen var laget av den prisbelønte stjernedesigneren Jenny Packham, som blant annet har kjendiser som Sarah Jessic Parker, Beyoncé, Keira Knightley og Halle Berry på kundelisten. Den stroppeløse, hvite kjolen med vakre sølvbroderinger fremhevet virkelig Anastacias frodige former.


Popstjernen med den store stemmen har vært kjæreste med den britiske livvakten siden han for ett år siden dumpet sin daværende forlovede og lovet å passe på Anastacia for alltid.


- Vi gikk fra et profesjonelt forhold til å bli gode venner. Men jeg kan ikke snakke om privatlivet mitt til deg, har Wayne tidligere uttalt da han ble spurt om forholdet til sin nye kone, som tidligere har vært rammet av brystkreft.

Wayne har to barn med sin eksforlovede Lorraine Elston (36). Lorraine skal ha blitt svært knust da Wayne dumpet henne for Anastacia.


MER BRYLLUP:


Prinsebryllup i Danmark?


Rods italienske bryllup