Amy Winehouses pappa Mitch:

- Amys spøkelse hjemsøker meg ved sengekanten

Seks år etter at datteren gikk bort, skal Mitch Winehouse fortsatt få besøk hjemme av henne.

NÆRT FORHOLD: Mitch Winehouse hevder han fortsatt har tett kontakt med Amy Winehouse - seks år etter datterens død. Her er de fotografert før hennes bortgang i 2011. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Mitch Winehouse hevder han fortsatt har tett kontakt med Amy Winehouse - seks år etter datterens død. Her er de fotografert før hennes bortgang i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Fans over hele verden sørget da «Rehab»-sangerinnen Amy Winehouse gikk bort på grunn av alkoholforgiftning i 2011.

Nå hevder Amys pappa Mitch i et intervju med The Sun, at han blir hjemsøkt av datterens spøkelse.

- Amys spøkelse hjemsøker meg ved sengekanten. Hun ser på meg og det ser akkurat ut som henne, med hennes vakre ansikt.

- Jeg spør henne om hun har det bra, fordi jeg blir nervøs av at hun er der, men det er en trøst å vite at hun finnes rundt meg.

Mitch Winehouse hevder han og kona også får besøk av Amy i form av en spesielle fugl.

I SORG: Datterens bortgang gikk hardt inn på Mitch Winehouse. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Datterens bortgang gikk hardt inn på Mitch Winehouse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Uken etter at Amy døde, var jeg hjemme hos min søster, da vi hørte et smell. En fugl som liknet på Amys tatovering fløy inn i vinduet. Vi plukket den opp og satte den på en gren. Det skjedde om natten når fugler ikke flyr men den kom tilbake og satte seg på foten min.

- Vi prøvde putte den tilbake, men da kom den igjen og begynte den å synge. Det var henne, jeg er sikker på det.

Tøff barndom

STOR STJERNE: Amy Winehouse fikk millioner av fans på grunn av sin særegne stemme. FOTO: NTB Scanpix
STOR STJERNE: Amy Winehouse fikk millioner av fans på grunn av sin særegne stemme. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

En venn av Amy snakker i boken ut om hvor vanskelig det var for «Back to black»-sangeren da faren pakket sakene sine og forlot familien for en annen kvinne.

Winehouse skal blant annet, ifølge vennen, ha røyket, skadet seg selv og tatt en overdose av tabletter.

- Amy tok seperasjonen til foreldrene veldig hardt. Hun snakket ikke så mye om det, men latet heller som om det ikke plaget henne. Men man kunne merke at hun så på det som det ultimate svik. Allerede da, da hun tok sin første joint, begynte veien hennes mot katastrofe, sa vennen ifølge The Sun.

Det har ofte blitt spekulert i om det var Winehouse forhold til narkotikamisbrukeren Blake Fielder-Civil som var starten på hennes utsveevende livsstil og gjorde henne avhengig av heroin, men de nye opplysningene hevder altså at Amys nedgang hadde startet lenge før det.

Når faren Mitch, forlot familien for en annen kvinne, skal Amy ifølge venner intervjuet i boken, blitt veldig deprimert.

- Hun hadde enorme komplekser og følte aldri at hun var bra nok. Amy følte at hvis hun egentlig var bra nok, så ville ikke faren Mitch forlatt henne og moren.

Utover sitt alkohol og narkotikaforbruk, drev Winehouse også med selvskading ved hjelp av barberblader og glasskår, forteller vennene i boken ifølge avisen.

Ved et tilfelle, da sangeren kun var ti år gammel, skal en av vennene ha funnet henne frådende fra munnviken og helt hvit i øynene.

- Det var den absolutt verste opplevelsen jeg har hatt. Hun hadde tatt en overdose av piller for at hun ikke ville leve lenger. Hun sa til meg at hun bare ville sove lenge. Hun ba meg om å ikke si det til noen. Mange sier at jeg var en dårlig venn som ikke fortalte det til noen, men jeg var for redd, sa vennen.

LES OGSÅ: - Forsøkte å ta sitt eget liv som ti-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer