STORE PROBLEMER: Amy Winehouse har et vanskelig forhold til mat og narkotika. Nå avslører hennes tidligere elsker alt. Foto: All Over Press
STORE PROBLEMER: Amy Winehouse har et vanskelig forhold til mat og narkotika. Nå avslører hennes tidligere elsker alt. Foto: All Over PressVis mer

Amys elsker avslører alt

Røykte crack til frokost og kastet opp maten etterpå.

SEHER.NO: I julen ble Amy Winehouse kåret til et av de største vrakene i 2008.

Nå avslører en mann med navn Alex Haines at han var elskeren til Amy, som fremdeles er gift med Blake Fielder-Civil, og at hun hadde for vane å røyke crack til frokost.

Overfor News Of the World forteller Haines - som tidligere jobbet i artistens management - også at Winehouse har hatt store problemer med spiseforstyrrelser.

- Da Amy våknet opp, var dette det første hun spurte om: "Hvor er pipa mi?". Hun laget ofte crack-piper ved å legge plastikkfolie på toppen av plastflasker før hun brente dopet. Mens hun gjorde det, laget jeg toast med smør og en kopp té til henne. Det var frokosten hennes, forteller Haines.

Videre sier han at da Amy gikk tom for dop, klippet hun opp flasken og "satt på gulvet fullstendig oppgiret mens hun skrapte innsiden på flaska med et skrujern for å få ut restene".

- Hun måtte ha en heroin- eller crack-pipe i nærheten av seg. Hvis ikke fikk hun panikk. Hun tok dop til hun besvimte. Jeg husker hun brukte 35.000 i uka på det, sier han.

Han forklarer også hvorfor Winehouse for en tid tilbake var sykelig tynn.

- Amy hadde bulemi, og derfor så hun så tynn ut. Hun spiste mengder av mat på McDonald's, og så kastet hun alt opp igjen på toalettet. Jeg fant tannbørsten min dekket av oppkast, og spurte henne om dette. Hun ble veldig fårete, men fortalte at hun hadde hatt bulemi lenge. Flere ganger gikk jeg inn på toalettet og fant oppkast over hele vasken, sier Haines.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Amy kan kanskje aldri synge igjen