Amys eks uteble fra begravelsen

- Han ønsket ikke å være med av respekt for familien, sier Sarah Aspin.

SØRGER OVER VENNINNEN: Kelly Osbourne og Bryan Adams var to av kjendisene som hadde funnet veien til Edgwarebury kirkegård i London for å ta farvel med med sangstjernen.  Foto: STELLA PICTURES
SØRGER OVER VENNINNEN: Kelly Osbourne og Bryan Adams var to av kjendisene som hadde funnet veien til Edgwarebury kirkegård i London for å ta farvel med med sangstjernen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Rehab»-sangerinnen Amy Winehouse (27), som lørdag i forrige uke ble funnet død i sitt eget hjem, ble i går stedt til hvile i en jødisk privatseremoni i Nord-London.

Det har siden dødsfallet ble kjent versert heftige diskusjoner i engelsk presse om hvordan familie og management har lukket øynene for Winehouses forfall.

- Hvordan kunne dette skje? Hvor var familien da Amy trengte dem som mest, og hvorfor har ikke managementet grepet inn? spør The Sun.

Den populære jazz/soul-stjernen har i mange år slitt med rus- og alkoholproblemer. I 2007 giftet hun seg med skandaleomsuste Blake Fielder-Civil, og de to valgte noen måneder etter bryllupet å legge seg inn på - nettopp - rehab. Paret avbrøt derimot oppholdet etter kort tid. I 2009 skilte de seg.

Winehouse' far, Mitch, tok farvel med sin skandaleomsuste datter med ordene:

- God natt, min engel. Sov godt. Mamma og pappa er veldig glad i deg.

TV-stjernen Kelly Osbourne hadde også funnet veien til kirken, og hadde for anledningen i respekt valgt den samme ikoniske hårsveis som sin avdøde venninne.


Eksmannen Fielder-Civil, som for øyeblikket soner en dom for innbrudd og våpenbesittelse, ble knust da han fikk beskjeden i fengselet. Hans nåværende kjæreste Sarah Aspin uttaler til The Sun at han ikke ønsket å delta i begravelsen.

- Han ønsket ikke å være med i begravelsen, av respekt for familien. Det ville blitt feil om han skulle møtt opp i håndjern. Han har for mye respekt for Amy og hennes familie til at han ville gjøre det.

Dødsårsaken er fremdeles ikke kjent, men det er blitt spekulert i media om Winehouse døde av overdose.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig ble hun mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer