TIL REHAB? Amy Winehouse vurdere sterkt å bli innlagt til avvenning nok en gang. Foto: All Over Press
TIL REHAB? Amy Winehouse vurdere sterkt å bli innlagt til avvenning nok en gang. Foto: All Over PressVis mer

Amy tilbake til rehab?

Amy Winehouse frykter at det vil være umulig å holde seg unna alle fristelsene i London.

SEHER.NO: Amy Winehouse (24) skal, etter rapportene å dømme, sterkt vurdere en retur til rehab. Årsaken er at London-livet fører med seg alt for mange fristelser, skriver The Sun.

"Back to Black"-stjernen ble lagt inn på en avvenningsklinikk i januar, men ble utskrevet etter bare to uker. Etter den tid har 24-åringen blitt avfotografert flere ganger der hun helsemessig ikke akkurat ser helt i form ut.

Denne måneden avslørte bilder at hun hadde pådratt seg den smittsomme hudsykdommen "Impetigo", som førte til at hun hadde ansiktet fullt av sår. 

I tillegg har hun også blitt observert med armene fulle av kutt, noe som mest sannsynlig har sammenheng med at hun igjen har begynt å skade seg selv.

Ifølge The Sun har Amy nå altså gått med på ytterligere behandling - trolig hos en ikke-navngitt internasjonal klinikk.

- Amy har innrømmet at hun trenger ytterligere tid på rehab. Det er for mange fristelser for henne i England, menneskene rundt henne i London gjør det umulig for henne å holde seg "ren" over lang tid, sier en kilde til den engelske avisen. 

- Managmentet hennes vurderte å sende henne til en klinikk i Israel, men det er lagt litt på is. Nå ser det ut til at de skal gå for en klinikk i Cape Town i Sør-Afrika, sier kilden.
LES OGSÅ: Winehouse vil bli mamma