Amy sloss med ektemannen

De forbipasserende trodde knapt sine egne øyne da en blodig Amy Winehouse kom i fullt firsprang - med ektemannen hakk i hæl.

I LIVSFARE: Amy Winehouses familie frykter hun er i ferd med å ta sitt eget liv. Foto: All Over Press
I LIVSFARE: Amy Winehouses familie frykter hun er i ferd med å ta sitt eget liv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de dramatiske bildene på Topp.no!

SEHER.NO: Hotellgjestene på luksus-hotellet Sanderson i London fikk sjokk da de ble vekket av høye skrik i halv fire-tiden torsdag morgen.

Rehab-stangerinnen Amy Winehouse (23) og hennes ektemann Blake Field-Civil (23) skal ifølge The Sun ha tatt til nevene da de begynte å krangle om narkotika.

Med maskaren rennende fra øynene, løp Amy ifølge avisa til slutt ut av hotellet og inn i en bil - for å riste av seg ektemannen.

Amys armer og klær var dekket med blod og bar preg av å ha vært i basketak. Ifølge engelske tabloider var beina hennes også blodige - fordi hun foretrekker å sette heroinsprøyter mellom tærne!

- Hun og Blake tok heroin onsdag natt, hun setter det mellom tærne. Så startet de å slåss og hun så ut som et blodig vrak. Hun minnet om en statist fra en skrekkfilm, sier en venn av paret.

Blake - som forgjeves forsøkte å ta igjen kona - hadde også flere blodige sår på kroppen.

En time senere fikk han tak i henne på telefonen - og dro for å møte henne i Soho. Senere på dagen ble paret avhørt av politiet på hotellet.

Til tross for de åpenlyse sårene, insisterte imidlertid Amy på at hun ikke ville anmelde saken.

Amys familie og venner frykter nå at datteren - som i forrige uke forlot en avvenningsklinikk etter bare 48 timer - skal dø på grunn av narkotikamisbruket.

- Alle er redde for at hun vil ta livet av seg med dop før uka er omme, sier The Suns kilde.

Se de dramatiske bildene HER! (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Våt og vill i ny video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer