PENT PAR: Amy Schumer har enda til gode å ta med kjæresten Ben Hanisch på den røde løperen. Her er paret på MET-gallaen sammen i mai. Foto: Xposure
PENT PAR: Amy Schumer har enda til gode å ta med kjæresten Ben Hanisch på den røde løperen. Her er paret på MET-gallaen sammen i mai. Foto: XposureVis mer

Amy Schumer synes synd på kjæresten sin

Hollywood-stjernen innrømmer at hun er så usikker på seg selv at hun er redd kjæresten skal forlate henne.

SEOGHØR.NO: I januar kom den hyggelige nyheten om at komikeren Amy Schumer (35) hadde fått seg kjæreste.

«Trainwreck»-stjernen har vært sammen med møbelsnekkeren Ben Hanisch, som er fem år yngre enn henne, siden slutten av 2015.

Og selv om skuespilleren har vært i romantiske forhold med menn tidligere, så sier hun at ingen kan sammenlignes med hvordan hun har det nå.

- Jeg føler Ben er den første personen som virkelig er kjæresten min. Det er nok noen gutter som har lyst til å slå meg i fjeset når de hører dette, men det er sannheten, forteller hun til Marie Claire, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

Ewwwwww

A photo posted by @amyschumer on

Selv om Ben har blitt introdusert og blitt tatt inn i varmen av familien og kjendisvennene, så innrømmer Schumer at kjærlighetsforhold kan være overveldende.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke takle det. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen».

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste, avslører hun.

Hard mot seg selv

Ben selv virker like forelsket som Amy, og han poster ofte søte bilder av dem sammen på sosiale medier. 

Da paret hadde vært sammen i et halv år, delte han blant annet dette bildet på Instagram:

6 months with this babe and I couldn't be any happier

A photo posted by benhanisch (@benhanisch) on

- Seks måneder sammen med denne baben og jeg kunne ikke vært lykkeligere.

Likevel innrømmer Schumer at hun alltid har vært hard mot seg selv. Til og med som ung jente snakket hun nedsettende til seg selv.

- Jeg hatet å føle at jeg var akkurat som alle andre jenter på Long Island. Når det kom til klærne og håret mitt, så var jeg veldig bevisst på å ikke ønske å se lik ut som alle andre.

I dag er det ingen som ville våget å si at Amy Schumer er «lik alle andre».

I løpet av de siste årene har hun blitt et av de største og mest lovende navnene i Hollywood som både skuespiller, komiker og produsent.

Hun får publikum til å gapskratte på det store lerretet, og har blant annet blitt nominert til fem Emmy Awards og en Golden Globe Award.

Nå for tiden er hun på stand up-turne, skal aktuell med et nytt bokprosjekt og har i tillegg en rekke filmprosjekter på gang.

- Alt er føles helt tåkete. Jeg husker ikke en gang hvilket prosjekt jeg nettopp er ferdig med. Jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal navigere alt sammen. Jeg har ikke kontroll. Det. Har. Jeg. Virkelig. Ikke, forteller hun til bladet.

MORSOM DAME: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader Foto: Filmweb
MORSOM DAME: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader Foto: Filmweb Vis mer

LES OGSÅ: Amy Schumer innfører «selfie»-forbud