Amy Schumer stiller i bare trusa

- Jeg har aldri følt meg vakrere, sier den populære skuespilleren.

MODIG: Amy Schumer kaster klærne i neste Pirelli-kalenderen 2016. Bildene, som er uretusjerte, er en hyllest til inspirerende kvinner. Foto: Pa Photos
MODIG: Amy Schumer kaster klærne i neste Pirelli-kalenderen 2016. Bildene, som er uretusjerte, er en hyllest til inspirerende kvinner. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pirelli-kalenderen har blitt verdenskjent for å vise frem vakre lettkledde eller nakne modeller i eksotiske omgivelser. Men neste års versjon blir noe utenom det vanlige.

I 2016 har nemlig det italienske dekkmerket valgt å hedre «fremragende kvinner som skiller seg ut profesjonelt, sosialt, kulturelt, sportslig eller artistisk».

Ingen palmetrær blir å se, og de fleste jentene har klær på seg.

Blant de utvalgte kvinnene finner vi blant annet komiker og skuespiller Amy Schumer (34), tennisstjernen Serena Williams (34), musikeren Patti Smith (68) og John Lennons enke, Yoko Ono (82).

Schumer, som har slitt med sitt eget forhold til kroppen hele livet, stiller i bare trusa, og kunne ikke vært stoltere av resultatet.

- Jeg har aldri følt meg vakrere eller mer lik meg selv, uttalte «Trainwreck»-stjernen entusiastisk da bildene ble avduket for første gang, skriver Daily Mail.

På Instagram delte hun også denne posten med fansen og følgerene sine:

 
 

- Vakker, oppsvulmet, sterk, tynn, feit, pen, stygg, sexy, ekkel, feilfri, kvinne. Tusen takk, Annie Leibovitz, lyder teksten.

Tidligere har blant annet skjønnheter som Sienna Miller, Kate Moss, Cindy Crawford, Penelope Cruz, Helena Christensen, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr og Adriana Lima figurert lettkledde i kalenderen.

Saken fortsetter under bildene.

I BARE TRUSA: Tennisproffen Serena Williams er også å finne i neste års Pirelli-kalender. Foto: NTB Scanpix
I BARE TRUSA: Tennisproffen Serena Williams er også å finne i neste års Pirelli-kalender. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er den anerkjente kjendisfotografen Annie Leibovitz (66) som har tatt de smakfulle svarthvitt bildene, og også hun er svært fornøyd med resultatet.

- Jeg fortalte Amy ideen jeg hadde og spurte om hun følte seg komfortabel med det. Hun svarte: Selvfølgelig, jeg elsker kroppen min.

- Og øyeblikket hun tar opp kaffekoppen - er helt ekte. Ingen skulle se ut som om de virkelig prøvde.

Deretter sa hun følgende om sluttresultatet:

- Jeg er en stor beundrer av kvinnelige komikere, og portrettet av Amy Schumer la til noe gøy. Det er som om hun ikke mottok beskjeden om at hun kunne beholde klærne på seg.

MORSOM DAME: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader  Foto: Filmweb
MORSOM DAME: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader Foto: Filmweb Vis mer

LES OGSÅ: Amy Schumer brøt sammen i tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer