Amy Schumer innfører «selfie»-forbud

Hollywood-stjernen ble livredd etter «selfie»-sjokk.

BILDEKRANGEL: Amy Schumer tente på alle pluggene, etter at tilhengeren Leslie Brewer tok bilde av henne på gaten i South Carolina. Han hevder selv at han ikke var så pågående som hun gir inntrykk av. Foto: Mr.brewer8819,Instagram
BILDEKRANGEL: Amy Schumer tente på alle pluggene, etter at tilhengeren Leslie Brewer tok bilde av henne på gaten i South Carolina. Han hevder selv at han ikke var så pågående som hun gir inntrykk av. Foto: Mr.brewer8819,Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amy Schumer (34) har gjort stor sukess som komiker på TV og film, blant annet i komedien «Trainwreck», som hun selv skrev manuset til.

Men med suksessen har det også fulgt flere ubehagelige opplevelser.

En av disse ble så skremmende at Amy ikke lenger vil stille opp på «selfies»-bilder med ivrige fans, skriver nettsiden Contactmusic.

Schumer avslørte selv hendelsen - som skal ha skjedd i byen Greenville, South Caroline den 30. april - på sin Instagram-side.

«Denne fyren løp opp i ansiktet mitt og begynte å ta bilder av meg. Det skremte meg. Jeg ba ham slutte, men han sa «dette er Amerika og vi betalte for deg».

«Jeg vil ikke stille opp på bilder lenger på grunn av denne fyren fra Greenville», skriver hun blant annet i teksten til bildet.

Utleveringen førte til at mange Amy-fans sende sinte medlinger til mannen. Han har senere har stått frem med sitt syn.

Mannen, som heter Leslie Brewer, hevder han ikke oppførte seg slik Amy Schumer hevder.

- Jeg tok frem kameraet mitt for å ta et bilde til Instagram, men stoppet da hun ba meg om det. Jeg gjorde det på en ikke-truende måte. Jeg skrek ikke mot henne.

FILMSTJERNE: Amy Schumer har gjort suksess blant annet i filmen «Trainwreck». Her er hun i en scene sammen med Bill Hader. Foto: FILMWEB
FILMSTJERNE: Amy Schumer har gjort suksess blant annet i filmen «Trainwreck». Her er hun i en scene sammen med Bill Hader. Foto: FILMWEB Vis mer

- Jeg synes hun har oppført seg smålig, fordi hun har skapt mye problemer for meg, sier han til TV-kanalen Fox Carolina.

Amy Schumer skal ifølge den samme kanalen imidlertid ha stått på sitt.

- Jeg har snakket sant. Jeg er trist over tanken på folk som lever med at de har løyet foran barna sine, skrev hun på Twitter etter å ha hørt uttalelsene fra Brewer.

LES OGSÅ: Her er Amy Schumers nye kjæreste

 

 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer