MATFORGIFTET: Kjæresteparet Amy og Ben ble matforgiftet i Paris, Frankrike.  Foto: Pa Photos
MATFORGIFTET: Kjæresteparet Amy og Ben ble matforgiftet i Paris, Frankrike. Foto: Pa Photos Vis mer

Amy Schumer fraktet til sykehus

Frankrike-ferien endte på dramatisk vis for Hollywood-stjernen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag avslørte «Trainwreck»-stjernen Amy Schumer (35)  på Instagram at hun har blitt lagt inn på sykehus i Frankrike.

For tiden ferierer Amy i Paris sammen med kjæresten Ben Hanisch (30). Men begge to ble ifølge Amy matforgiftet etter en middag mandag.

«Tusen takk for alt Paris! Utenom matforgiftningen. #noooooo #balmain #nyfw», skrev stjernen på Instagram. 

Stjernen - som i september opptrådte i Oslo - deler åpenhjertig turen sin på Instagram, og så ut til å ta sykehusinnleggelsen med godt mot.

Thanks for everything Paris! Except the food poisoning. #nooooooooooo #balmain #nyfw

Et bilde publisert av @amyschumer

«Ingen røde flagg med denne jenta», skriver hun under bildekollasjen av seg selv fra sykehus-senga på Instagram.

Tirsdag la Amy ut en melding på Instagram om at hun føler seg bedre, men det er ikke kjent om hun ennå har blitt utskrevet fra sykehuset.

«Jeg kommer til å gjøre showene mine som planlagt neste uke», skriver hun i en melding til fansen.

Redd for at kjæresten skal forlate henne

I Januar ble det kjent at Amy Schumer hadde funnet lykken med fem år yngre Ben Hanisch. Tidligere i sommer avslørte komikeren til E! News at et kjæresteforhold kan være overveldende. 

- Å være forelsket er det skumleste i hele verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke å takle det. Hver gang vi tar farvel så tenker jeg alltid negativt: « Dette var en fin siste uke sammen.»

Trying to eat chicken broth post puke fest

En video publisert av @amyschumer

No red flags with this girl

Et bilde publisert av @amyschumer

Men da Schumer snakket med bladet Marie Claire i august, forteller stjernen at hennes tidligere forhold ikke kan sammenlignes med det hun har med Ben, ifølge People

- Jeg føler Ben er den første gutten som virkelig har vært min kjæreste. Det er gutter som hadde slått meg i ansiktet om de hadde hørt meg si dette, men ja det er sannheten, fortalte hun åpenhjertig. 

Saken fortsetter under bildet. 

SØTT PAR: Her står paret sammen på en båt. Schumer innrømmer at hun ofte er hard mot seg selv, men at forholdet med Ben er annerledes enn andre forhold.  Foto: Xposure
SØTT PAR: Her står paret sammen på en båt. Schumer innrømmer at hun ofte er hard mot seg selv, men at forholdet med Ben er annerledes enn andre forhold. Foto: Xposure Vis mer

Mistet jomfrudommen ufrivillig

Den kjente skuespilleren og komikeren er kjent for å ikke frykte tabuer. Hun har blant annet fortalt åpent om sin ufrivillige seksuelle debut.

- Min første seksuelle erfaring var ikke en god en. Jeg tenkte ikke på det før jeg begynte å lese i dagboken min igjen. 

- Da det skjedde, skrev jeg om det nesten som en filleting. Det var sånn, jeg bare så ned og innså at han var inni meg. Han sa: «Jeg er så lei meg, jeg kan ikke tro at jeg gjorde dette», minnes Schumer i intervjuet.

ÅPEN OM DET MESTE: Amy Schumer er åpen om det meste. Her under et intervju med «The Late Show with Stephen Colbert», hvor hun snakker om sin nyeste bok «The Girl with the Lower Back Tattoo», hvor hun åpner seg enda mer.   Foto: wenn.com
ÅPEN OM DET MESTE: Amy Schumer er åpen om det meste. Her under et intervju med «The Late Show with Stephen Colbert», hvor hun snakker om sin nyeste bok «The Girl with the Lower Back Tattoo», hvor hun åpner seg enda mer. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Miley Cyrus igjen 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer