TALENTFULL STJERNE: I september vant Amy Schumer en Emmy Award for sitt show "Inside Amy Schumer". Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL STJERNE: I september vant Amy Schumer en Emmy Award for sitt show "Inside Amy Schumer". Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amy Schumer brøt sammen i tårer

Hollywood-stjernen har slitt med forholdet til sin egen kropp hele livet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Emmy-vinneren Amy Scumer (34) gjør stor suksess som både komiker og skuespiller, og var nylig å se i komedien «Trainwreck».

Men selv om den morsomme blondinen får folk til å gapskratte på sine stand-up show og ofte gjør narr av seg selv og kroppen sin, avslører Schumer nå at hun i mange år har vært svært usikker på seg selv og sitt eget utseende.

- Noen kvelder ville jeg ikke gå på scenen en gang fordi jeg ikke kunne finne et antrekk jeg så bra ut i, sier hun til NBC News, ifølge UsWeekly.com.

- Jeg har slitt med dette hele livet mitt, og spesielt vanskelig er det å være i underholdningsbransjen å stå på en scene foran mange mennesker. Jeg klarer ikke å levere et bra show eller være selvsikker hvis jeg føler jeg må dekke meg til mer. Noen ganger har jeg bare lyst til å kaste inn håndkleet og si at jeg ikke vil gjøre stand-up i kveld.

Saken fortsetter under bildet.

ENDELIG FORNØYD: Amy Schumer føler for seg trygg og velkledd for første gang på lenge etter at hun har fått hjelp til å kle opp sin kroppsfigur i flatterende antrekk av en proff stylist Foto: Splash News
ENDELIG FORNØYD: Amy Schumer føler for seg trygg og velkledd for første gang på lenge etter at hun har fått hjelp til å kle opp sin kroppsfigur i flatterende antrekk av en proff stylist Foto: Splash News Vis mer

Rørt til tårer

Men etter at Schumer, som nylig har blitt nær venninne med Jennifer Lawrence (24), traff stylisten Leesa Evans på settet til «Trainwreck» forandret alt seg.

- Leesa ga meg en gave ved å vise meg hvordan jeg skal kle meg og føle meg bra, forteller hun med tårer i øynene.

- Hun trengte ikke å gjøre dette, men gjorde det likevel. Hun handlet for lillesøsteren min også, og da jeg så henne som en sterk og vakker kvinne i en liten blazer og skjorte, innså jeg at ved å holde meg selv tilbake, så holdt jeg også henne tilbake.

Å minnes dette øyeblikket gjør at Amys øyne fylles med tårer.

- Å se at den personen jeg bryr meg mest om får denne hjelpen var bare veldig rørende for meg, og jeg ønsker at alle kvinner skal få oppleve dette.

Se hele klippet her:

 

LES OGSÅ: Amy Schumer kastet seg ned foran Kim og Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer