HATET DETTE: Komiker Amy Schumer avslører at hun ikke likte å delta på den kjendistunge Met-gallaen i starten av mai.  Foto: Zuma Press
HATET DETTE: Komiker Amy Schumer avslører at hun ikke likte å delta på den kjendistunge Met-gallaen i starten av mai. Foto: Zuma PressVis mer

Amy Schumer avslører sannheten bak dette øyeblikket

- Det føltes som om jeg ble straffet, sier den norgesaktuelle komikeren.

SEOGHØR.NO: Komiker Amy Schumer (35) ble først kjent gjennom komedien «Inside Amy Schumer», men slo for alvor igjennom som skuespiller i 2015 med filmen «Trainwreck». 

Hun er også kjent for å dele sine ærlige meninger, noe hun nok en gang beviste da hun tirsdag gjestet Howard Sterns radioprogram på kanalen SiriusXM.

Hun fortalte blant annet om hvordan hun opplevde sin første deltakelse på den prestisjefylte Met-gallaen, som i år gikk av stabelen i New York i starten av mai. 

- Det føltes som om jeg ble straffet, røpet hun, ifølge Us Weekly.

Schumer forklarte videre:

- Folkene der later som om de fører en samtale... Jeg liker ikke det. Vi var alle sammen kledd opp som en gjeng med tullinger, sa hun.

Saken fortsetter under bildet.

FØLTES SOM EN STRAFF: Selv om Amy Schumer virket til å være i godt humør under Met-gallaen i New York i mai, innrømmer hun at det var langt ifra sannheten.  Foto: Splash News
FØLTES SOM EN STRAFF: Selv om Amy Schumer virket til å være i godt humør under Met-gallaen i New York i mai, innrømmer hun at det var langt ifra sannheten. Foto: Splash News Vis mer

- Det blir min siste gang

Flere av verdens aller største stjerner stiller hvert år i sine lekreste antrekk under Met-gallaen i New York.

I år vekket blant andre superstjernen Beyoncé (34) oppsikt i en hudfarget, fotsid latekskjole fra motehuset Givenchy.

Under radiointervjuet avslørte Schumer at hun møtte på den berømte «Love On Top»-sangeren på gallaen, og at hun uttrykte sin misnøye overfor henne:

- Jeg møtte Beyoncé, og hun spurte meg: «Er dette din første gang på Met-gallaen?» og jeg svarte: «Jepp, og det blir min siste gang», fortalte hun til programleder Howard Stern, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERSTJERNE: Beyoncé strålte uten ektemannen Jay Z under årets Met-galla. Til tross for at hun er en av verdens største stjerner, tok hun seg tid til en prat med komiker Amy Schumer.  Foto: SipaUSA
SUPERSTJERNE: Beyoncé strålte uten ektemannen Jay Z under årets Met-galla. Til tross for at hun er en av verdens største stjerner, tok hun seg tid til en prat med komiker Amy Schumer. Foto: SipaUSA Vis mer

Åpenhjertig

Amy Schumer har tidligere åpnet seg om mer seriøse temaer. Nylig fortalte hun om de vonde minnene fra den gang da moren var utro med faren til bestevennen hennes.

Og i et intervju med Marie Claire i sommer røpet Schumer dessuten at hun mistet jomfrudommen ufrivillig:

- Min første seksuelle erfaring var ikke en god en. Jeg tenkte ikke på det før jeg begynte å lese i dagboken min igjen. Da det skjedde, skrev jeg om det nesten som en filleting. «Det var sånn, jeg bare så ned og innså at han var inni meg. Han sa 'jeg er så lei meg' og 'jeg kan ikke tro at jeg gjorde dette'».

Hun har også snakket åpenhjertig om at hun alltid har vært hard mot seg selv - og at hun som ung jente til og med snakket nedsettende om seg selv.

- Jeg hatet å føle at jeg var akkurat som alle andre jenter på Long Island. Når det kom til klærne og håret mitt, var jeg veldig bevisst på å ikke se ut som alle andre, har hun sagt til E!News.

Saken fortsetter under bildet.

PRISVINNER: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader. Hun har allerede vunnet flere priser for rollen og er nominert til to Golden Globe-priser. Foto: UNIVERSAL PICTURES / Album
PRISVINNER: I sommer var Amy Schumer å se i komedien «Trainwreck» sammen med blant annet Bill Hader. Hun har allerede vunnet flere priser for rollen og er nominert til to Golden Globe-priser. Foto: UNIVERSAL PICTURES / Album Vis mer

I Januar kom nyheten om at komikeren hadde funnet lykken med fem år yngre Ben Hanisch. Men i sommer fortalte Schumer til E!News at et kjæresteforhold kan være overveldene.

- Å være forelsket er det skumleste i hele verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke å takle det. Hver gang vi tar farvel så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen.», sa hun.

Amy Schumer er for øvrig norgesaktuell for tiden. Torsdag 1. september står hun på scenen i Oslo Spektrum med showet «Amy Schumer Live».

Ewwwwww

Et bilde publisert av @amyschumer

LES OGSÅ: Viser seg for første gang etter bruddet