Amy Schumer åpner seg om sin vonde fortid

Amy Schumer avslører vonde ting fra barndommen i sin nye bok «The Girl With The Lower Back Tattoo».

AMY SCHUMER: Skuespilleren har i løpet av de siste årene blitt et kjent Hollywood-navn. Nå avslører hun hemmeligheter om livet før karrieren skjøt fart. Foto: NTB Scanpix
AMY SCHUMER: Skuespilleren har i løpet av de siste årene blitt et kjent Hollywood-navn. Nå avslører hun hemmeligheter om livet før karrieren skjøt fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amy Schumer (35), først kjent gjennom komedien «Inside Amy Schumer», slo for alvor gjennom som skuespiller i 2015 med filmen «Trainwrecker». Nå har hun lansert boken «The Girl With The Lower Back Tattoo» hvor hun forteller om sin vonde fortid.

I en alder av 13 år ble Amy Schumers hverdag snudd på hodet. Moren hennes Sandra var nemlig utro med faren til Amys beste venninne. Det falt ikke i god jord hos de berørte. 

- En dag etter skolen kom jeg hjem til synet av min mor liggende på sofaen. Det var tydelig at hun hadde grått masse, skriver Amy Schumer i boka, ifølge People.

Ble hobbypsykolog for moren

Moren til Schumer var lærer for døve mennesker, og signaliserte det hun ikke klarte å si høyt - at hun skulle forlate faren til fordel for faren til hennes beste venninne, Lou. Det ble en hard påkjenning for henne, men allikevel valgte hun å trøste moren.

- Jeg var et barn i tenårene og moren min behandlet meg som om jeg skulle vært en erfaren psykiater, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSUKSESS: Komedien «Trainwreck» (2015) ble Amy Schumers internasjonale gjennombrudd. Her i en scene med Bill Hader.  Foto: UNIVERSAL PICTURES / Album
FILMSUKSESS: Komedien «Trainwreck» (2015) ble Amy Schumers internasjonale gjennombrudd. Her i en scene med Bill Hader. Foto: UNIVERSAL PICTURES / Album Vis mer

 

Redd for at kjæresten skal forlate henne

I Januar slapp nyhetene om at Amy Schumer hadde funnet lykken med fem år yngre, Ben Hanisch. Men i sommer fortalte Schumer til E!News at et kjæresteforhold kan være overveldene.

- Å være forelsket er det skumleste i hele verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke å takle det. Hver gang vi tar farvel så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen.»

Saken fortsetter under bildet.

Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer

 

Snakket nedsettende om seg selv

Amy Schumer innrømmer at hun alltid har vært hard mot seg selv. Til og med som ung jente snakket hun nedsettende om seg selv.

- Jeg hatet å føle at jeg var akkurat som alle andre jenter på Long Island. Når det kom til klærne og håret mitt, var jeg veldig bevisst på å ikke se ut som alle andre, forteller hun til E!News.

I dag er det ingen som vil påstå at Amy Schumer er som alle andre. I løpet av få år er hun blitt et kjent navn i Hollywood - både som skuespiller, komiker og produsent.

- Alt føles tåkete. Jeg husker ikke en gang hvilket prosjekt jeg nettopp er ferdig med. Jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal navigere alt sammen. Jeg har ikke kontroll, fortalte hun til bladet.

LES OGSÅ: Nå innrømmer Kim Kardashian rumpebløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer