PRØV IGJEN: Plateselskapet har gitt Amy Winehouse beskjed om at hun må spille inn albumet på nytt. Foto: All Over Press
PRØV IGJEN: Plateselskapet har gitt Amy Winehouse beskjed om at hun må spille inn albumet på nytt. Foto: All Over PressVis mer

- Amy lever ikke opp til standarden

Plateselskapet var ikke begeistret for reggae-låtene til Amy Winehouse.

SEHER.NO: Etter å ha tilbrakt tre måneder i rehabilitering på den tropiske øya St. Lucia, har tydeligvis Amy Winehouse (25) blitt såpass påvirket av omgivelsene, at hun har gått helt bort fra soul-musikken som gjorde henne så kjent.

Nå har hun spilt inn et helt album, bestående stort sett av reggae-låter.

Det har fått plateselskapet hennes - Island Records - til å se rødt. Derfor har de bedt Amy om å forkaste samtlige sanger, og komme opp med noe bedre.

- Amy var veldig produktiv under oppholder på St. Lucia. Hun skrev en helvetes mange sanger, men flesteparten av dem lever ikke opp til hennes sedvanlige standard, sa en kilde ifølge Contactmusic.com.

25-åringen ble nylig nektet innreise i USA, der hun etter planen skulle opptre på Coachella-festivalen. Årsaken var at hun hadde gått til angrep på en fan.

Nektelsen ble tatt tungt imot hos Amy, som virkelig hadde sett frem til å gjøre spillejobben.

Og når det gjelder hennes neste plate, er noen utgivelsesdato ennå ikke fastsatt, men vi kan nok ikke forvente oss en utgivelse i den aller nærmeste fremtid.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Vil flytte til narko-paradis