SNAKKER GJENNOM MUSEN: - Blake, vær så snill å ikke skille deg fra Amy, trygler Amy sin fenglede ektemann. Foto: All Over Press
SNAKKER GJENNOM MUSEN: - Blake, vær så snill å ikke skille deg fra Amy, trygler Amy sin fenglede ektemann. Foto: All Over PressVis mer

Amy lar musa føre ordet

- Blake, vær så snill å ikke skille deg fra Amy, snøvler en liten mus.

Se skandalevideoen lenger ned!

SEHER.NO: Vi har lenge mistenkt at det har rablet for både Babyshambles-rockeren Pete Doherty (29) og Rehab-stjernen Amy Winehouse (24), men da denne videoen dukket opp fikk vi endelig beviset på at de to britiske musikerne neppe er ved sine fulle fem lenger.

Mens kamera går sitter Pete og Amy på gulvet og leker med et musekull, mens de snøvler utydelig til kamera.

- Blake, vær så snill å ikke skille deg fra Amy. Hun elsker deg så høyt, sier Amy bak en liten museunge som hun holder opp foran linsen.

Men Doherty, som har vært koblet til den Grammy-vinnende artisten den siste tiden, setter liten pris på Amys kjærlighetserklæring til ektemannen Blake Fielder-Civil (25), som sitter bak lås og slå i Pentonville fengsel i London.


I dét Amy skal til å fortsette sitt kjærlighetsutbrudd avbryter Pete venninnen, som han nylig ble observert i het omfavnelse med på byen i London. Ønsker han å ha Amy for seg selv?

- Jeg er kanskje bare en dag gammel, men jeg vet hva kjærlighet er, fortsetter Amy i babystemme bak musen - til tross for Petes protester.

Se bildespesial fra Pete og Amys spesielle muselek her!

Både Pete og Amy har de siste årene vært gjennom flere mislykkede opphold på diverse avrusningssentre, men ingen av dem ser ut til å ha fått bukt med narkoproblemene. Og som videoen viser er de neppe særlig godt selskap for hverandre...

LES OGSÅ: Disse er tidenes verste takras

SE BILDENE: Har Amy smittet Pete?

Se skandalevideoen her: