Amy innrømmer problemer

"You Know I'm No Good" synger Amy Winehouse på sitt siste album. Nå forklarer hun hvorfor.

TØRST: Amy Winehouse lever virkelig opp til etternavnet sitt, men innrømmer at hun faktisk har et stort problem med alkohol.  Foto: All Over Press
TØRST: Amy Winehouse lever virkelig opp til etternavnet sitt, men innrømmer at hun faktisk har et stort problem med alkohol. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Problemet er ikke overdrevet. Jeg er en forferdelig fyllik. Jeg vet ikke hva det kommer av - kanskje kjedsomhet?

Dette sier den populære "Rehab"-sangeren Amy Winehouse i et intervju med The Mirror.

I avisa forteller hun i dag om sine mange spøkelser, som blant annet innebærer storforbruk av både narkotiske stoffer og alkohol.

LES OGSÅ: Steven Tyler snakker ut om alkoholismen

- Drikkingen avløste hasjbruken. Jeg har fremdeles et problem. Jeg har hatt et problem med drikking, men jeg har ikke drukket på noen dager, sier hun.

På spørsmål fra avisen om hun lider av en spiseforstyrrelse, med tanke på at hun er svært tynn, er svaret klart:

- Jeg begynte å trene etter jeg kuttet ut cannabis. Da raste kiloene av!

Allikevel innrømmet nylig Middlesex-jenta i oktober 2006 å ha hatt store problemer med mat og kropp.

SE HER: Cæsar-Ingrid over dop

- Litt anoreksi, litt bulimi .... Jeg er ikke helt frisk, men hvilken kvinne er vel det? sa hun til avisa The Independent for bare fire måneder siden.

Samme avis hevdet ogå at Winehouse er manisk depressiv, noe den som regel frittalende Amy verken vil bekrefte eller avkrefte ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer