Amy fraktet til sykehus

- Hun hadde sterke smerter...

STORE SMERTER: Amy Winehouse har blitt fraktet til sykehus etter sterke smerter i brystene. Foto: All Over Press
STORE SMERTER: Amy Winehouse har blitt fraktet til sykehus etter sterke smerter i brystene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: En vettskremt Amy Winehouse skal ifølge The Sun ha blitt fraktet i all hast til sykehus etter sterke smerter i hennes brystimplantater.

Det hele skjedde torsdag kveld, og 26-åringen ble ifølge avisen undersøkt over natten. Nå kan hun risikere å måtte fjerne implantatene.

- Amy var i forferdelige smerter og er overbevist over at det har noe med brystene hennes å gjøre, sa en kilde til avisen.

- Hun trodde i utgangspunktet smertene kom til å gå over, men det ble bare verre og verre. Derfor måtte hun legges inn på torsdag, og legene holder henne under observasjon. Nå venter hun på avgjørelsen om implantatene må ut eller ikke.

Sangstjernen er dermed tilbake på klinikken der hun i fjor fikset på brystene for 350.000 kroner. Hun håper nå i det lengste på at problemet kan løses uten at implantatene må ut.

- Amy elsker kurvene sine og hadde hatet det om hun må fjerne dem. Hun er fortsatt sprudlende men også veldig engstelig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De er forelsket