GOD MANN?: Amy Winehouse avviser at mannen har klort henne til blods, og skylder i stedet alt sammen på seg selv. Foto: WENN
GOD MANN?: Amy Winehouse avviser at mannen har klort henne til blods, og skylder i stedet alt sammen på seg selv. Foto: WENNVis mer

Amy forsvarer mannen

Det var ikke slik det så ut da Amy og Blake forlot et hotell blodige og ille tilredt denne uka, skal vi tro sangerinnens egen forklaring.

SEHER.NO: Det i fredag i denne uka at The Sun kunne viderebringe bilder av en oppklort og blodig Rehab-stjerne, Amy Winehouse - og en minst like oppklort ektemann, Blake Fielder-Civil (23).

En venn av paret fortalte avisen at paret hadde skutt heroin og begynt å slåss, på neglene løs.

Men Amy vil ha seg frabedt at Blake blir fremstilt som en konemishandler, og tar nå bladet fra munnen.

- Blake er den beste mannen i verden, sier den plagede bluesstjernen, ifølge kjendisblogger Perez Hilton.

Amy mener ektemannen reddet livet hennes under det blodige opptrinnet.

- Jeg drev å skar meg selv etter at han fant meg i et rom idet jeg var i ferd med å ta stoff med en callgirl, og han sa, ganske riktig, at jeg ikke var god nok for ham. Jeg mistet hodet, og han reddet livet mitt.

Den britiske superstjerne la seg nylig inn på rehab - i to døgn - etter at hun nylig fraktet til sykehus etter en overdose.

- Det går bra med meg, men jeg må forsvare mannen min. For siste gang: Han skadet meg ikk og har heller aldri gjort det. Han fortjener sannheten, han er en fantastisk mann som reddet mitt liv igjen og ble kuttet opp stygt for innsatsen. Og alt han får er forferdelige historier om seg selv i  pressen og han sier ingenting, men det er for mye, tordner Amy Winehouse.

Tro det den som vil…

SE BILDENE: Slik så Amy og Blake ut etter ekteskapsbataljen! (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Amy fersket som butikktyv