Amy døde av alkoholforgiftning

Etterforskerne har endelig klart å finne ut hvorfor superstjernen gikk bort.

FUNNET DØD: Amy Winehouse ble funnet død i sitt hjem i London 23. juli i år. Foto: Stella Pictures
FUNNET DØD: Amy Winehouse ble funnet død i sitt hjem i London 23. juli i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer kom sjokknyheten om at sangstjernen Amy Winehouse var funnet død i sitt hjem i Camden i London. Ikke lenge etterpå begynte ryktene å gå om hva som var årsaken til at Winehouse gikk bort. Nå er endelig dødsårsaken klar, skriver BBC.

Ifølge TV-kanalens nettsider døde superstjernen av alkoholforgiftning. Winehouse skal nemlig ha hatt alkoholverdier i blodet som er fem ganger høyere enn grensen for ulovlig kjøring. Den er i Storbritannia på 0,8 promille.

Det kommer frem onsdag, etter at resultatene av de rettsmedisinske undersøkelsene ble lagt frem for en domstol i London.

- Det er en lettelse å endelig finne ut hva som skjedde med Amy. Vi forstår at det var hun var påvirket av alkohol da hun gikk bort, mest sannsynlig mer og mer alkohol over flere dager, sier Amy Winehouse' familie i en uttalelse via talsmannen Chris Goodman.

Den avdøde sangeren slo igjennom for fullt i 2006, og det har aldri vært noen hemmelighet at hun i perioder har slitt med store rusproblemer.

- Domstolen fikk høre at Amy kjempet en hard kamp med å bekjempe sine alkoholproblemer, og det er en kilde til stor smerte at hun ikke klarte å vinne i tide. Hun hadde begynt å drikke igjen den uka etter en periode med kraftige abstinenser, forteller Goodman.

Amy Winehouse giftet seg i 2007 med Blake Fielder-Civil. Paret valgte å legge seg inn på avvenningsklinikk, men etter kun noen dager avbrøt de oppholdet. Paret ble skilt i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han utnytter eks-kjærestens død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer