NOEN SOM SER MEG?: Amy kaster et blikk rundt seg for å se om noen av de ansatte følger med. Foto: All Over Press
NOEN SOM SER MEG?: Amy kaster et blikk rundt seg for å se om noen av de ansatte følger med. Foto: All Over PressVis mer

Amy avslørt som butikktyv

Ingenting går Amy Winehouse sin vei for tiden..

SEHER.NO: Først avlyste hun sin opptreden på Øyafestivalen, deretter ble det klart at hun trolig hadde tatt en overdose.Foreldre og venner uttrykker dyp bekymring for sangstjernens mentale og fysiske helse og ber om at hun legger seg inn til avrusning.


Og når man ikke trodde det kunne bli verre, viser en avslørende video at Amy Winehouse (23) også gjør seg til tyv - for et musikkblad.


Videoen fra Splash News Online viser Amy og en venninne på tur rundt i London. Duoen fotfølges av et stort pressekorps - alle ute etter en replikk, et bilde eller enda en skandale.


Og skandalen uteble ikke denne dagen!


Inne i en kiosk plukker Rehab-stjernen ut tyggis og en avis som hun går til disken og betaler for. Det oppsiktsvekkende skjer idet hun forlater kiosken.


Amy går med raske skritt mot utgangen, kikker seg mistenksom over skulderen, før hun napper til seg en utgave av musikkmagasinet New Musical Express (NME), gjemmer det i armene og forter seg ut!


Man kan lure på hva som gikk av henne, men noe må hun vel ha tatt dersom hun trodde at ingen skulle få med seg seg hva hun gjorde - med hele utsiden av kiosken stappfull med paparazzifotografer...

SE VIDEO: Amy nasker på butikken (ekstern lenker)