VOLDELIGE: Nå følger Amy etter sin manns eksempel. Foto: All Over Press
VOLDELIGE: Nå følger Amy etter sin manns eksempel. Foto: All Over PressVis mer

Amy angrep fan

Glastonbury-publikummet fikk mer enn de hadde håpet på.

SEHER.NO: Amy Winehouse (24) taklet presset på Nelson Mandela konserten fredag, men lørdag brakte det løs igjen.


Amy, som virket svært beruset, slo løs på en dame som stod rett ved scenen blant de ivrigste fansene. Amys egen sikkerhetsvakt reagerte raskt og tok et stødig tak i henne, men ikke før hun hadde rukket å albue mot kvinnen og slå et par strake slag med høyrearmen.


Først stilte Amy seg opp et par meter unna, og gnikket seg mot noen andre ivrige fans, før vakten bestemte at det beste var å geleide henne lenger inn på scenen.


Under hele opptrinnet fortsatte Amy å synge, men det låt falskt og det var noe vanskelig å skjelne ordene.


Men det var ikke den eneste konflikten Amy hadde med sitt eget publikum den konserten. Da hun fortalte at Blake ville kommet ut av fengsel om bare et par uker, svarte de med å bue, ifølge Dlisted.


- Ikke gjør det. Jeg skal finne telefonene deres å ringe mødrene deres og fortelle om den dårlige oppførselen deres. Gode manerer koster deg ingenting, ropte hun over mikrofonen.


I tillegg til dette spyttet hun tyggegummien sin på dem. Hennes ektemann Blake Fielder-Civil (26) er nettopp i fengsel på grunn av en voldsepisode mot en dørvakt. Men det ser ikke ut til at Winehouse har lært av det..

LES OGSÅ: Lungesyk Amy feiret med en sigarett