Amy Adams var for full til å gjennomføre bryllupet

Drømmen om å stå brud i en solnedgang i ørkenen gikk i vasken for Hollywood-stjernen.

LYKKELIGE: Amy Adams og Darren Le Gallo klarte ikke gifte seg første gang de prøvde. Her er de på Vanity Fairs fest etter årets Oscar-utdeling.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Amy Adams og Darren Le Gallo klarte ikke gifte seg første gang de prøvde. Her er de på Vanity Fairs fest etter årets Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter seks år som kjærester annonserte Amy Adams (41) sommeren 2008 at hun og skuespilleren Darren Le Gallo hadde forlovet seg.

Talspersonen deres kunne deretter informere om at bryllupet ville finne sted året etter, ifølge E! News.com.

I stedet tok det syv år, fire Oscar-nominasjoner og en baby før paret offisielt ble mann og kone.

Det var nemlig først i fjor vår at duoen endelig ga hverandre sine ja i en liten privat seremoni i California.

Nå avslører Adams, kjent fra suksessfilmer som «American Hustle» og «Man of Steel», at hun og Le Gallo egentlig rømte til Las Vegas for å gifte seg i hemmelighet for flere år siden, men bryllupet ble aldri fullført.

- Vi skulle finne en prest, gå ut i ørkenen og gifte oss i solnedgangen. Men for å være helt ærlig, så ble vi for fulle til å gjennomføre det, forteller hun til Marie Claire, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FILM-SUKSESS: Amy Adams ble Oscar-nominert for rollen i «American Hustle». Her fra en scene i filmen med kollegaene Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner og Jennifer Lawrence.   Foto: ATLAS ENTERTAINMENT / Album
FILM-SUKSESS: Amy Adams ble Oscar-nominert for rollen i «American Hustle». Her fra en scene i filmen med kollegaene Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner og Jennifer Lawrence. Foto: ATLAS ENTERTAINMENT / Album Vis mer

- Forhold er vanskelig

Paret, som i 2010 ble foreldre til datteren Aviana (5), har i dag vært sammen i 14 år, og Amy innrømmer at livet som nygift har tatt litt tid å vende seg til.

- Jeg føler ikke jeg kan komme med tomme trusler lenger nå som jeg er gift. Hvis vi kranglet tidligere kunne jeg si: «Jeg skaffer meg et hotellrom, så jeg får tenkt gjennom dette». Selv om det får meg til å høres forferdelig ut mot denne stakkars, fantastiske mannen.

- Forhold er vanskelig. Jeg tror jeg lærte at man må ta valg. Og ekteskap er et valg, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: Nicole Kidman legger babydrømmen på is

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer