Amy Adams giftet seg etter sju års ventetid

- Vi har alltid ønsket å gifte oss om våren eller høsten, men det har aldri passet, sier Hollywood-stjernen.

ENDELIG GIFT: Etter sju års ventetid har Amy Adams giftet seg med forloveden Darren Le Gallo Foto: wenn.com
ENDELIG GIFT: Etter sju års ventetid har Amy Adams giftet seg med forloveden Darren Le Gallo Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære skuespilleren Amy Adams (40) - kjent fra filmer som «American Hustle» og «The Fighter» - har giftet seg med samboeren Darren Le Gallo etter en sju år lang forlovelse.

Paret - som har datteren Aviana (5) - ga hverandre sitt ja i helgen, ifølge bladet Us Weekly.

I et intervju med bladet Vanity Fair i 2013 avslørte Adams hvorfor det tok så lang tid før bryllupet kom i stand.

- Vi har alltid ønsket å gifte oss om våren eller høsten, men det har aldri passet. Jeg har alltid vært opptatt med jobb. Men jeg ønsker meg et avslappet bryllup med mye familie tilstede, sa Adams .

Filmstjernen har blitt nominert til Oscar hele fem ganger. Hennes neste rolle er i følge Us Weekly i den kommende storfilmen «Batman vs. Superman: Dawn of Justice».

POPULÆR: Amy Adams har blitt Oscar-nominert fem ganger, blant annet for innsatsen i filmen «American Hustle». Her er hun i en scene fra filmen med Christian Bale og Bradley Cooper. Foto: Columbia Pictures/courtesy Everett Co / Everett Collection/All Over Press
POPULÆR: Amy Adams har blitt Oscar-nominert fem ganger, blant annet for innsatsen i filmen «American Hustle». Her er hun i en scene fra filmen med Christian Bale og Bradley Cooper. Foto: Columbia Pictures/courtesy Everett Co / Everett Collection/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Hun gråt seg i søvn hver natt

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer