Amputert filminnspilling

Innspillingen av filmen "Blood Diamond" i Sør-Afrika ble plutselig blodig alvor for Leonardo DiCaprio.

SØKTE DEKNING: Leonardo Di Caprio og kollega Djimon Hounsou må ofte søke dekning i filmen "Blood Diamond", men også i virkeligheten smalt det rundt ørene... Foto: Jaap Buitendijk
SØKTE DEKNING: Leonardo Di Caprio og kollega Djimon Hounsou må ofte søke dekning i filmen "Blood Diamond", men også i virkeligheten smalt det rundt ørene... Foto: Jaap Buitendijk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dramatisk!

SEHER.NO: Filmen - som handler om 1990-tallets borgerkrig i Sierra Leone - lignet på en ekte slagmark, da en bombe gikk av ukontrollert.

Den lokale sprengstoffeksperten skulle plassere en kraftig sprengladning som spesialeffekt, da den eksploderte i armene hans.

Med DiCaprio (31) og motspiller Jennifer Connelly (35) som sjokkerte vitner, ble den skadde teknikeren kjørt i hui og hast til sykehus.

Skadene var ifølge Aftonbladet så store at den ene hånden måtte amputeres.

- Ironisk nok hadde man leid inn flere foreldreløse barn i filmen, som har mistet armer og bein i krig, sier en kilde ifølge avisa.

Produsentene Warner Brothers hevder de har fulgt alle sikkerhetsregler under innspillingen av filmen - som regnes som en mulig Oscar-favoritt.

Den uheldige afrikaneren skal nå ha fått proteser, som gjør at han kan jobbe igjen. Warner Brother vil også starte et fond for å hjelpe barna som er med i filmen.

PS! Filmen har norsk premiere 26. januar.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer