Amper eiendomskrangel

Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom saksøkes etter boligsalg.

SAKSØKES: Neste uke må Olaf og Vendela møte i Oslo Tingrett. Foto: Scanpix
SAKSØKES: Neste uke må Olaf og Vendela møte i Oslo Tingrett. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Venstre-nestleder Olaf Thommessen (40) og hans kone Vendela Kirsebom Thommessen (39) skal ha løyet og holdt tilbake opplysninger da de solgte sin praktbolig på Vinderen i Oslo. Nå saksøkes ekteparet av kjøperen, underdirektør Jørn Gjelstad i Utenriksdepartementet.


Ifølge Gjelstad skal Thommessen ha gitt uriktige opplysninger om boligens forfatning. Neste uke møtes partene i Oslo Tingrett.


VENDELA IMPONERER: Modne kvinner fortsatt hotte!


- Thommessen hevdet bevisst og på direkte spørsmål at han hadde lagt ny drenering rundt hovedhuset da han pusset opp. Det har vi nå avslørt at ikke stemmer og det hjelper ikke Thommessen å hevde at han ikke husker helt og trodde det var lagt ny drenering, sier advokat Per H. Gjerstad til Dagens Næringsliv.


- Det koster såpass mye å legge ny drenering rundt et hus, at alle som pusser opp et hus vet om en har gjort det.


Ekteparet Thommessen solgte boligen i Charlotte Andersensvei for 14,4 millioner kroner i 2004. Siden den gang har partene ifølge avisen kranglet om hva Venstre-toppen sa og ikke sa under visningen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer