Amok etter fyllekjøring

Populære Mel Gibson er ikke særlig populær hos politiet i Malibu...

BLIR PASSASJER: Det blir nok en stund til Mel Gibson får sitte bak rattet igjen... Foto: All Over Press
BLIR PASSASJER: Det blir nok en stund til Mel Gibson får sitte bak rattet igjen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det som i starten virket som en "vanlig pågripelse" etter kjøring i påvirket tilstand, utvikler seg nå til en mye større skandale. Superstjernen Mel Gibson skal ha oppført seg svært aggressivt mot politiet.

ALT OM SKANDALEN: Se video her!

Det var natt til fredag at politiet i Malibu, California, stoppet Gibson på "Pacific Coast Highway" fordi han kjørte "ekstremt fort".

I ettertid viser det seg at han holdt i 140 km/t på en vei med 70 km fartsgrense. Promillen ble målt til 1,2. Tillatte nivå i California er 0,8.

I følge Aftonbladet, som referer til det amerikanske nyhetsnettstedet TMZ, så slo superstjernen seg fullstendig vrang da politiet ville ha ham inn i sin bil. I stedet la han på sprang mot sitt eget kjøretøy, heter det i politirapporten som er på fire tettskrevene sider.

Både under selve pågripelsen, og etter ankomsten til politistasjonen, skal Gibson ha truet og skjelt ut politiet. Både med rasistiske tilrop, og senere med sex-sjikanerende uttalelser mot en kvinnelig betjent.

Han skal også ha sagt at han vil bruke alle sine penger på å hevne seg på tjenestemannen som stoppet ham.

Den detaljerte politirapporten skal i følge kilder ha blitt for sterk kost for politisjefene. Og de skal ha fjernet de groveste tingene, blant annet de rasistiske utropene.

Offisielt benektes dette:

- Den mistenkte blir ikke favorisert, vi skal foreta en meget grundig etterforskning, sier polititalsmannen Steve Whitmore til AP.

Også i 1984 ble Mel Gibson tatt for fyllekjøring, og på 90-tallet gikk han regelmessig på møter i organisasjonen Anonyme Alkoholikere.

- JEG HAR VANÆRET MIN FAMILIE

Osvar-vinner Gibson (50) slapp denne gangen fri mot å betale 30 000 kroner i kausjon, men kan vente seg et saftig etterspill. Reises det tiltale kan han ende i fengsel.

Så denne kjøreturen vil nok gi Mel en kraftigere bakrus enn han regnet med.


LES MER: GIBSON KJØPTE NYTT HÅR TIL BURSDAGEN!

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer