AMMEGLAD: Salma Hayek hadde ingen problemer med å amme et annet barn. Her med sin egen datter Valentina.  Foto: All Over Press
AMMEGLAD: Salma Hayek hadde ingen problemer med å amme et annet barn. Her med sin egen datter Valentina. Foto: All Over PressVis mer

Ammet en annens barn

Salma Hayek delte moderlig med utsultet afrikansk baby...

SEHER.NO: Filmskjønnheten Salma Hayek (42) er svært opptatt av barn og barns helse.

Og som talsperson for  "One Pack = One Vaccine"-kampanjen til Pampers og UNICEF var skuespillerinnen for noen måneder siden på tur i Sierra Leone for å se på tilstandene blant barn i landet.

Under turen traff reisefølget på en ung mor og hennes nyfødte sønn, og da Hayek fikk vite at babyen var utsultet fordi hans underernærte mor ikke lenger klarte å produsere brystmelk, trådte hun til, skriver Female First.

Den meksikanske skjønnheten holdt fortsatt på med ammingen av sin egen datter, Valentina, og hadde dermed mye melk. Dermed tilbød hun seg å amme den lille guttebabyen.

- Babyen var helt sunn og frisk, men moren hadde ikke melk. Han var veldig sulten. Jeg ammet min egen datter Valentina da, men hadde fortsatt mye melk som jeg pumpet, så jeg bestemte meg for å amme barnet, forteller hun.

Og selv om det har vekket en del oppmerksomhet, angrer ikke Hayek på valget.

- Du skulle sett øynene hans. Da han følte den næringen. Han sluttet øyeblikkelig å gråte, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er Salmas nye mann!