Mena Suvari:

«American Pie»-stjerne (41) venter sitt første barn

«Gjennom alle traumer, gjennom all kamp, gjennom alle tvil, har vår lille engel valgt oss», skriver skuespilleren.

BLIR MAMMA: Mena Suvari avslører at hun venter sitt første barn med ektemannen. Foto: Splash News / NTB
BLIR MAMMA: Mena Suvari avslører at hun venter sitt første barn med ektemannen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

For to år siden kunne Hollywood-stjernen Mena Suvari (41), kjent for filmer som «American Beauty» og «American Pie» avsløre at hun og kjæresten gjennom to år, Michael Hope, hadde giftet seg i all hemmelighet.

Og nå tar ekteparet et stort steg videre etter det som later til å ha vært en lang kamp for å utvide familien.

«Den største, mest dyrebare gaven har kommet vår vei. Gjennom alle traumer, gjennom all kamp, gjennom alle tvil, har vår lille engel valgt oss», skriver hun innledningsvis til sine nesten 240 000 følgere på Instagram.

«Jeg vil aldri ha nok ord til å forklare kjærligheten for denne vakre sjelen som kommer inn i livene våre», fortsetter hun.

Videre skriver skuespilleren at hun skal gjøre alt hun kan for at barnet får det beste livet, og røper samtidig at paret venter en liten gutt.

«Du er alt jeg noen gang har ønsket meg», fortsetter hun, og at babyen alltid vil være det viktigste i livet hennes.

BLIR FORELDRE: To år etter at de giftet seg venter Michael og Mena sitt første barn sammen. Foto: Richard Young / REX / Shutterstock / NTB
BLIR FORELDRE: To år etter at de giftet seg venter Michael og Mena sitt første barn sammen. Foto: Richard Young / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Babynyheten har i skrivende stund fått godt over 20 000 likerklikk, men den vordende moren har foreløpig ikke åpnet kommentarfeltet under bildet.

Overveldet og stresset

Til People har 41-åringen åpnet ytterligere opp om graviditeten.

- Det er fremdeles en prosess for meg for å akseptere at noe så nydelig kan skje for meg. Det har vært en veldig følelsesladd opplevelse, forteller hun til magasinet, og legger til at hun fremdeles ikke kan tro at hun er gravid.

Skuespilleren forteller også at paret i lang tid har forsøkt å få barn.

GRAVID: Karoline Sophie Antonsen, som deltok i «Paradise Hotel» i 2018, er gravid. Det var imidlertid ikke helt planlagt. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg målte temperaturen min hver morgen og tisset på tester som viste om jeg hadde eggløsning. Du forventer at det skal skje, men det gjorde ikke det for meg. Da ble jeg overveldet og stresset, forteller hun.

Nå kan imidlertid paret glede seg over å skulle få en liten gutt, og 41-åringen kunne ikke vært lykkeligere.

Tre ekteskap

Skuespilleren, som nå altså venter sitt første barn med ektemannen, har lagt to ekteskap bak seg.

- Det er fantastisk. Vi er lykkelige. Alle gode ting er tre, jublet hun etter bryllupet i 2018.

EKTEMANN NUMMER EN: Mena Suvari var gift med 17 år eldre Robert Brinkmann på starten av 2000-tallet. Her er de avbildet i 2003. Foto: Reuters/ NTB
EKTEMANN NUMMER EN: Mena Suvari var gift med 17 år eldre Robert Brinkmann på starten av 2000-tallet. Her er de avbildet i 2003. Foto: Reuters/ NTB Vis mer
EKTEMANN NUMMER TO: Mena Suvari var gift i to år med Simone Sestito. Her er de avbildet i 2009. Foto: AP/ NTB
EKTEMANN NUMMER TO: Mena Suvari var gift i to år med Simone Sestito. Her er de avbildet i 2009. Foto: AP/ NTB Vis mer

Fra 2000 til 2005 var Mena gift med Robert Brinkmann, og fra 2010 til 2012 med musikkprodusenten Simone Sestito. Etter at forholdet til Sestito havarerte, krevde han en fjerdedel av lønna hennes.

- Jeg har aldri forelsket meg på nytt igjen i en eks. De ender alle opp med å hate meg. Jeg prøver bare å gå videre. Jeg liker ikke å se meg tilbake. Det tror jeg er usunt, fortalte hun etter bruddet i 2012.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Om sitt tredje bryllup med Hope, sa Suvari følgende:

- Det var veldig intimt. Det var vakkert. Jeg hadde mine nærmeste venner rundt meg. Det føltes betydningsfullt. Etter alle disse årene, med mange opp- og nedturer, er det veldig fint å ha slått seg til ro. Spesielt på dette tidspunktet i livet mitt.

Suvari, som også er kjent fra de pubertale «American Pie»-filmene, og roller i TV-serier som «Seks fot under», «American Horror Story» og «Chicago Fire», traff ektemannen på settet til filmen «I'll Be Home for Christmas» i 2016.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer