<strong>INNLAGT:</strong> Scotts talsperson bekrefter at skuespilleren nå gjennomgår frivillig behandling. Her er han fotografert på shopping i mars i fjor. Foto: All Over Press
INNLAGT: Scotts talsperson bekrefter at skuespilleren nå gjennomgår frivillig behandling. Her er han fotografert på shopping i mars i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

«American Pie»-skuespiller på rehab

- Han setter pris på støtten fra fansen i denne perioden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Seann William Scott (34) - kanskje mest kjent for sin rolle som Steve Stifler i «American Pie»-filmene - har ifølge People lagt seg inn på en klinikk for å få behandling for «personlige problemer».

34-åringens talsperson bekrefter dette, men utdyper ikke hvor eller hva skuespilleren får behandling for.

- Sean William Scott får frivillig forebyggende behandling for å løse helsemessige og personlige problemer. Han setter pris på støtten fra fansen i denne perioden, sier talspersonen i en pressemelding.

I et intervju i 2003 møtte vi en helt annen Scott enn den vi hører om i dag, ifølge Starpulse.com.

- Jeg bruker ikke narkotika og drikker ikke alkohol. Jeg fester ikke. Jeg ser ikke på porno, sa skuespilleren den gang.

Skuespilleren er imidlertid ikke den eneste «American Pie»-skuespilleren som sliter med personlige problemer. I sommer ble det kjent at kollegaen Chris Klein risikerer ett års fengsel etter å ha blitt tatt for fyllekjøring. I fjor kom det også fram at «American Pie»-stjernen Tara Reid hadde avlyst det planlagte bryllupet med Michael Axtmann.

Scott har i tillegg til «American Pie» vært med i filmer som «Cop Out» og «Dukes of Hazzard».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her sjokkerer hun TV-seerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer