HARDE FALL: Et av hinderne i "Wipeout"-banen er  store gummibaler som står på påler. Her mislykkes den norske deltakeren Anders Smedstad i å ta seg forbi hinderet. Foto: TVNorge
HARDE FALL: Et av hinderne i "Wipeout"-banen er store gummibaler som står på påler. Her mislykkes den norske deltakeren Anders Smedstad i å ta seg forbi hinderet. Foto: TVNorgeVis mer

- Ambulanser gikk i skytteltrafikk

Dramatikk på "Wipeout"-settet.

SEHER.NO: Mandag fikk TV-seerne se nordmenn, svensker og dansker konkurrere i det som beskrives som "verdens villeste hinderløype" i programmet "Wipeout" på TVNorge.

Men ifølge den svenske avisen Expressen var det langt i fra bare pinlige gjørmeplask som ble resultatet av deltakernes forsøk på å komme seg forbi blant annet en vegg med boksehansker og over enorme gummiballer på påler.

- Tre ambulanser gikk i skytteltrafikk mellom sykehuset og banen, sier Sofia Wistam (42), som er programleder for den svenske utgaven av "Wipeout".

En av de svenske deltakerne skal ha blitt tvunget til å forlate innspillingen i Argentina etter at han brakk armen, mens en annen trakk seg etter å ha fått panikk. Og flere av deltakerne skal ha kastet opp etter å ha fått i seg gjørmen fra bassenget.

TV-produsentene har både stuntmenn, ambulansepersonell og dykkere på plass for at deltakerne skal være sikre under de halsbrekkende øvelsene.

Men dette kunne ikke forhindre at flere av deltakerne brøt sammen.

- Mange folk gråt fordi de var trøtte. Det var dramatisk, sier den svenske kommentatoren Felix Herngren til Expressen.

Wipeout ser du på TVNorge mandager kl 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Wipeout-deltager stoppet i døra på egen fest