- Ambulansen stod klar på bryllupsfesten

Bryllupet til «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara og Joe Manganiello ble en feiring langt utenom det vanlige.

BLE MANN OG KONE: I november i fjor ble Sofia Vergara og «Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello smidd i hymens lenker. Foto: Instagram
BLE MANN OG KONE: I november i fjor ble Sofia Vergara og «Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello smidd i hymens lenker. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (43) og Joe Managinello (39) - kjent fra blant annet TV-serien «True Blood» arrangerte en bryllupsfest litt utenom det vanlige da de i november ble mann og kone.

Kjendisparet giftet seg i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida, før de fortsatte feiringen med blant annet flere av Sofias kolleger fra «Modern Family».

Nå har Julie Bowen (45) - som spiller Claire Dunphy i den populære TV 2-serien - avslørt at bryllupsfesten ble en opplevelse helt utenom det vanlige.

Blant annet hadde Sofia og Joe sørget for å ha en ambulanse stående i beredskap, i tilfelle gjestene ble syke.

Feiret i tre dager

- Det var vilt. Det var et partytog som du bare måtte hoppe på. Det var galskap og veldig moro.

GODE KOLLEGER: Julie Bowen og Sofia Vergara har blitt gode venninner etter at de begge fikk roller i TV-serien «Modern Family» Her er de sammen på scenen under Screen Actors Guild Awards i  Los Angeles i 2014. Foto: Reuters
GODE KOLLEGER: Julie Bowen og Sofia Vergara har blitt gode venninner etter at de begge fikk roller i TV-serien «Modern Family» Her er de sammen på scenen under Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i 2014. Foto: Reuters Vis mer

- De hadde en liten ambulanse der, og et sted du kunne tilføre kroppen væske intravenøst, for å unngå dehydrering, fortalte hun til talkshow-verten Ellen DeGeneres, ifølge People.

Hele feiringen varte i tre dager.

Ble overrasket

Bowen sier hun ble overrasket da hun så gjestene ta i bruk apparatet for første gang.

- Jeg trodde noen hadde fått et hjerteinfarkt eller at det var noe spesielt som skjedde. Men så ser jeg folk som drikker espresso og får tilført væske intravenøst.

- Det er tydeligvis ingenting man gjør i løpet av tre dager som ikke kan bli fikset ved hjelp av litt intravenøs behandling.

Sofia Vergara har tidligere avslørt at nachspielet etter bryllupet varte helt til klokken seks om morgenen.

- Alle var litt bedugget, har hun tidligere fortalt Ellen DeGeneres ifølge People.

Planlegger å få barn

Tidligere denne måneden avslørte Sofia at hun og ektemannen har lagt planer for å prøve å bli foreldre.

– Mannen min er fire år yngre meg og han vil ha barn, så vi prøve egentlig bare å finne ut av hvordan vi skal gjøre det. Tanken på å gjøre det hele igjen skremmer meg ikke, men det er ikke sånn at det kommer til å skje naturlig, ikke sant?, sier 43-åringen til nettstedet The Edit.

LES OGSÅ: - Joe ønsker seg barn

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer