BITTER STRID: Amber Heard og Johnny Depp krangler så busta fyker, etter at hun anklaget ham for mishandling. Nå har hun også saksøkt Depps venn fordi han anklager henne for løgn. Foto: Reuters
BITTER STRID: Amber Heard og Johnny Depp krangler så busta fyker, etter at hun anklaget ham for mishandling. Nå har hun også saksøkt Depps venn fordi han anklager henne for løgn. Foto: Reuters Vis mer

Amber Heard saksøker Johnny Depps venn

Så rødt etter at hun ble anklaget for å dikte opp mishandling.

Publisert

SEOGHØR.NO: Filmstjerneparet Johnny Depp (52) og Amber Heard (32) er for tiden i en bitter skilsmissestrid, etter at Amber hevdet «Pirates of the Caribbean»-stjernen hadde slått henne.

Depp har hele tiden hevdet at dette ikke stemmer, men etter at bilder av Amber med det som skal være synlige skader etter mishandlingen dukket opp i media, har mange fans slaktet ham på sosiale medier.

Kritikkstormen fikk Depps gode venn, komikeren Doug Stanhope, til å anklage Amber for pengeutpressing.

HAR SKAFFET SEG BESØKSFORBUD: Amber Heard hevder hun har blitt skadet av ektemannen og har nå skaffet seg forbud mot at han kan nærme seg henne. Foto: Splash News
HAR SKAFFET SEG BESØKSFORBUD: Amber Heard hevder hun har blitt skadet av ektemannen og har nå skaffet seg forbud mot at han kan nærme seg henne. Foto: Splash News Vis mer

Nå har også han fått henne på nakken. Ifølge Radaronline har Amber Heard anmeldt Stanhope for å spre løgner om henne.

- Hun truet med å lyve om ham

I sitt innlegg på nettstedet The Wrap skriver Stanhope blant annet at han var hjemme hos Depp samme dag som mishandlingen av Heard skal ha skjedd.

- Min kjæreste, Bingo, og jeg antok at Johnny var i dårlig humør fordi hans mor hadde gått bort dagen før. Men han sa at det ikke bare var på grunn av moren, men at Amber ville forlate ham. Han sa at hun truet med å lyve om ham offentlig på alle måter, hvis han ikke gikk med på hennes krav.

- Andre vil kalle det utpressing, spesielt når man ser på måten han nå blir mistenkeliggjort.

Stanhope hevder han var sammen med Depp, helt til skuespilleren var klar for å legge seg for å sove.

- Ut fra det jeg har lest i nyhetene, ble politiet senere på natten tilkalt, men da de ikke fant noen bevis for at noe kriminelt hadde skjedd, dro de sin vei igjen.

#Repost @mrhennigan On stage just before Hammersmith Apollo gig, Oct 10 2015 #DougStanhope

A photo posted by Doug Stanhope (@realstanhope) on

Amber Heard sier via sine advokater at Stanhopes uttalelser er falske.

Hun krever nå størst mulig erstatning for skaden de har påført henne. En eventuell erstatningssum vil hun gi til en veldedig organisasjon som hjelper mishandlete personer.

Johnny Depp har foreløpig ikke uttalt seg om vennens påstander.

LES OGSÅ: Depp bryter tausheten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer