«Amazing Race»-Cecilie i dramatisk ulykke

Skadet seg da uhellet inntraff i ny turistattraksjon.

I ULYKKE: Da «Amazing Race»-deltager Cecilie Kreutz skulle teste ut attraksjonen Kollensvevet sammen med Se og Hør denne uken, gikk mye galt. En viktig bremsevaier røk mens hun var på vei nedover, slik at hun slo seg kraftig. Foto: Geir Egil Skog
I ULYKKE: Da «Amazing Race»-deltager Cecilie Kreutz skulle teste ut attraksjonen Kollensvevet sammen med Se og Hør denne uken, gikk mye galt. En viktig bremsevaier røk mens hun var på vei nedover, slik at hun slo seg kraftig. Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var da Se og Hør lørdag formiddag ble med Cecilie Kreutz (41) for å teste ut attraksjonen Kollensvevet i Holmekollen det gikk galt.

Kollensvevet er en relativt ny attraksjon, der man blir festet til til en wire som er spent opp mellom toppen av tårnet og bunnen av bakken.

Men da Cecilie var på vei ned ziplinen, røk en bremsevaier - som styres manuelt fra toppen - tvert av. Dermed klarte ikke de ansvarlige å stoppe ziplinen før det gikk helt galt.

Med en fart på omkring 55 kilometer i timen, deiset «Amazing Race»-deltageren inn i målområdet, og slo både kne og ankel kraftig.

Etter den dramatiske ferden hadde Cecilie tydelige smerter, og ble kjørt på legevakten, der det ble konstatert skader i kors- og leddbåndet. Det er ennå uklart hvor alvorlig skadeomfanget er.

Etter ulykken ble attraksjonen stengt og de som hadde ventet i kø måtte reise hjem igjen uten å få kjørt.

Seoghør.no har vært i kontakt med Cecilie Kreutz, som på nåværende tidspunkt ikke ønsker å kommentere ulykken ytterligere.

Assisterende generalsekretær Steinar Eidaker i Skiforeningen, som drifter ziplinen, sier til VG at alle vaierne i ziplinen har to reservevaiere. Mandag vil Skiforbundet likevel ta med seg Tivolitilsynet på befaring i anlegget for sikkerhets skyld, skriver avisen på nett.LES OGSÅ: - Det vanskeligste var å komme hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer