KLAR FOR Å BLI MAMMA: I to år har Amanda Seyfried vært sammen med Justin Long. Nå drømmer hun om barn og bryllup. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR Å BLI MAMMA: I to år har Amanda Seyfried vært sammen med Justin Long. Nå drømmer hun om barn og bryllup. Foto: NTB ScanpixVis mer

Amanda Seyfried ønsker seg desperat barn

Men er redd hun er for gammel til å bli gravid.

SEOGHØR.NO: Amanda Seyfried (29) hører den biologiske klokken tikke - høyt. I desember fyller hun 30 år, og nå bekymrer skuespilleren seg for at tiden for å få barn begynner å renne ut for henne.

- Jeg føler at eggene mine er i ferd med å dø ut. Når man har fylt 30 har man kanskje bare 20 % sjanse for å bli gravid hver syklus, og det er hvis alt fungerer som det skal. Er ikke det sprøtt? sier hun til Marie Claire, og legger til:

- Jeg må komme i gang. Jeg ønsker meg desperat et barn. Det har jeg gjort i to år. Jeg er ikke klar enda, men det er man aldri.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ KINO: Amanda Seyfried er for tiden å se som kjæresten til Mark Wahlberg i komedien Ted 2.
 Foto: NTB Scanpix
PÅ KINO: Amanda Seyfried er for tiden å se som kjæresten til Mark Wahlberg i komedien Ted 2. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden sommeren 2013 har Seyfried, som nå er kinoaktuell i komedien «Ted 2», vært kjæreste med skuespillerkollegaen Justin Long (37).

Den blonde skjønnheten fikk øynene opp for Drew Barrymores eks etter at han postet morsomme bilder og tekster på Instagram. Hun kontaktet ham og søt musikk oppstod raskt.

«Mamma Mia»-stjernen liker også tanken om å gifte seg, men hun vil absolutt ikke ha et stort og overdådig bryllup.

- Jeg kler meg opp og drar på premierer hele tiden. Det er livet mitt. Å ta på meg en kjole og gi løfter til personen jeg elsker er fint, hvis jeg er alene med ham. Det er noe som virkelig er betydningsfullt for meg, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: Amanda Seyfried var full da hun besøkte Letterman

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.