Amanda Seyfried er blitt mamma

Hollywood-stjernen har ønsket seg barn i flere år. 

NYBAKTE FORELDRE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er blitt foreldre til en liten jente. Det har Amanda ønsket seg i flere år, og nå jubler utvilsomt det nygifte paret. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er blitt foreldre til en liten jente. Det har Amanda ønsket seg i flere år, og nå jubler utvilsomt det nygifte paret. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Amanda Seyfried (31) er utvilsomt en av Hollywoods største stjerner. Skuespilleren har vært med i alt fra «Mean Girls» til «Mamma Mia», og har på lerretet vist seg å være allsidig.

31-åringen giftet seg tidligere i mars med «The Last Word»-stjernen Thomas Sadoski (40), og paret har ikke rukket å være rette ektefolk i en måned engang før de skulle bli foreldre for første gang.

Nå er nemlig paret blitt velsignet med en liten baby.

Stort ønske

Det er representanter for skuespilleren som bekrefter nyheten overfor nettmagasinet E!. De forteller at paret har fått en nydelig liten jente, men noe navn vil de ikke gå ut med ennå.

Babylykken er imidlertid utvilsomt stor for de nybakte foreldrene, som begynte å date hverandre i fjor. Forlovelsen kom i september, og bare to måneder etter det annonserte de at de skulle bli foreldre.

HØYGRAVID: Amanda viste seg frem like før hun ble mor. Her er hun fotografert på en premiere i starten av mars, og det er tydelig at hun har en liten en i magen som snart vil ut. Foto: NTB scanpix
HØYGRAVID: Amanda viste seg frem like før hun ble mor. Her er hun fotografert på en premiere i starten av mars, og det er tydelig at hun har en liten en i magen som snart vil ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå går de sannsynligvis en hektisk tid i møte, med bleieskift, amming og det som er. Amanda har flere ganger tidligere vært åpen om at det å bli mor er noe av det hun har ønsket seg aller mest.

- Jeg føler at eggene mine tørker inn. Jeg må «få det på»... Jeg vil ha et barn. Veldig gjerne. Jeg har et sterkt ønske om å bli mamma, fortalte hun til Marie Claire UK i 2015.

Ville ikke stå som hvit brud

Det var på David Letterman tidligere i mars at paret avslørte at de hadde giftet seg i all hemmelighet. Det ble det jubel i salen av. I forbindelse med planleggelese av bryllupet tidligere i januar, fortalte Amanda litt hva hun tenkte.

Én ting var fast bestemt: Hun kommer ikke til å gi sitt ja i en tradisjonell hvit brudekjole.

SLIK FÅR VI IKKE SE HENNE: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix.
SLIK FÅR VI IKKE SE HENNE: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg vil ikke være midtpunktet, avslører hun til Vogue Australia, ifølge Us Weekly.

- Jeg blir kledd opp og går på premierer hele tiden. Under fjorårets Met galla gikk jeg i en brudekjole designet av Riccardo Tisci, og jeg har spilt brud på film en million ganger, forklarer hun videre.

«Mamma Mia!», «The Big Wedding» og «Les Misérables» er bare noen av filmene Amanda sikter til.

- Jeg vil ikke ha en hvit kjole! Jeg har giftet meg så utrolig mange ganger i livet mitt allerede - på film! Skjønner du hva jeg mener? Sannheten er at det handler mer om forpliktelsen enn om seremonien.

Men dette betyr ikke at «Ted 2»-stjernen ikke gleder seg til å gå ned kirkegulvet.

- Jeg er så klar. Jeg har aldri tidligere vært så spent på noe i hele mitt liv, stråler hun til bladet.

LES OGSÅ: Amanda Seyfried avslørte tvangslidelse