Amanda Kurtovic har fått kjæreste

Amanda Kurtovic har funnet kjærligheten

Håndballspilleren har funnet tonen med hockey-kjekkas.

BEKREFTER ROMANSE: Amanda Kurtovic og Vålerenga-kaptein Brede Csiszar er et par. Det bekrefter hockeyspilleren selv. Foto: NTB scanpix
BEKREFTER ROMANSE: Amanda Kurtovic og Vålerenga-kaptein Brede Csiszar er et par. Det bekrefter hockeyspilleren selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det hersker ingen tvil om at Amanda Kurtovic (26) er en god håndballspiller. Hun har flere store mesterskap i sekken, blant annet to VM-gull og et fra OL i 2012.

Hun har spilt for Nordstrand, Viborg HK, Larvik og er en del av det norske kvinnelandslaget i håndball.

Hun har ofte vært å se på skjermen, noe som resulterer i at folk naturligvis blir nysgjerrige på henne. Det første søkeforslaget Google kommer med er «kjæreste», for dem som ønsker å gjøre research på spilleren.

Bekrefter hockeyflørt

Disse vil nå få innfridd forventningene sine. Lørdag kveld ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med Vålerenga-kaptein Brede Csiszar (30).

Det er TV 2 som først omtaler saken. Der kommer det frem at «Iskrigerne»-stjernen bekrefter forholdet med håndballskjønnheten, overfor «God kveld Norge».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer