BEKREFTER ROMANSE: Amanda Kurtovic og Vålerenga-kaptein Brede Csiszar er et par. Det bekrefter hockeyspilleren selv. Foto: NTB scanpix
BEKREFTER ROMANSE: Amanda Kurtovic og Vålerenga-kaptein Brede Csiszar er et par. Det bekrefter hockeyspilleren selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Amanda Kurtovic har fått kjæreste

Amanda Kurtovic har funnet kjærligheten

Håndballspilleren har funnet tonen med hockey-kjekkas.

Publisert

(Seoghør.no): Det hersker ingen tvil om at Amanda Kurtovic (26) er en god håndballspiller. Hun har flere store mesterskap i sekken, blant annet to VM-gull og et fra OL i 2012.

Hun har spilt for Nordstrand, Viborg HK, Larvik og er en del av det norske kvinnelandslaget i håndball.

Hun har ofte vært å se på skjermen, noe som resulterer i at folk naturligvis blir nysgjerrige på henne. Det første søkeforslaget Google kommer med er «kjæreste», for dem som ønsker å gjøre research på spilleren.

Bekrefter hockeyflørt

Disse vil nå få innfridd forventningene sine. Lørdag kveld ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med Vålerenga-kaptein Brede Csiszar (30).

Det er TV 2 som først omtaler saken. Der kommer det frem at «Iskrigerne»-stjernen bekrefter forholdet med håndballskjønnheten, overfor «God kveld Norge».

BYR PÅ SEG SELV: I 2015 hadde andre sesong dokumentarserien «Iskrigerne» premiere. I serien følges Vålerenga Hockey fra innsiden, og spillerne byr på seg selv. Video: TV 2 Zebra. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Paret har ikke lagt ut noen bilder av hverandre på sosiale medier ennå, men er lykkelige.

Csiszar har vært å se i den populære TV 2-serien om hockeygutta til Vålerenga. Han har blant annet spilt på lag med «Skal vi danse»-aktuelle Erik Follestad (28), som hver lørdag fremover blir å se på parketten sammen med sin dansepartner.

SLIK ER DET I EN HOCKEYGARDEROBE: Et kamerateam fulgte Vålerengas iskrigere gjennom hele forrige sesong. Vis mer Vis mer

Dramatisk ulykke

Har man idrett som yrke, er det klart at det enkelte ganger vil dukke opp noen skader. Ishockey er kanskje en mer voldelig sport enn håndball, men sistnevnte idrett går ikke alltid rolig for seg. Det har Kurtovic selv fått erfare.

Etter et hardt sammenstøt på trening i september 2016, ble hun fraktet til sykehus, noe som gjorde at hun fryktet at hun ville miste mesterskapet.

- Ja, jeg fikk en ganske lei hjernerystelse. Vi smalt inn i hverandre. Vi hadde begge full fart og ble overrasket. Det var skalle mot skalle, og jeg gikk ned for telling. Det var skummelt. Jeg kom meg ikke opp, sa Kurtovic til Dagbladet.

Tida etter ulykken ble tøff for håndballproffen.

- Jeg lå i et mørkt rom i to uker. Det var jævlig. Jeg måtte laste ned lydbøker på mobilen for å ha noe å gjøre. Det var trist, men jeg fikk samtidig øynene opp for lydbøker, fortalte hun.

I frykt for å miste både EM og hele sesongen med Larvik, stresset ikke Kurtovic med å komme seg tilbake så fort som mulig. Hun var i stedet forsiktig og sov mye, og i dag er hun helt fin igjen, forklarte hun videre til Dagbladet.

Sensommeren 2012 fikk det unge håndballtalentet en skulderskade som lenge satte henne ut av spill.

- Det har vært en lang vei tilbake. Derfor smaker det ekstra godt å vite at jeg har kjempet meg inn på dette laget igjen. Tida etter har vært tøff. Det skal jeg innrømme. Jeg har vært langt nede, sa Kurtovic til Dagbladet i desember 2015.

LES OGSÅ: - Jeg utviklet følelser for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer