«Skal vi danse»:

- Amalie Snøløs skal konkurrere på parketten mot Sophie Elise

Dette skal være årets deltakere i «Skal vi danse».

BLANT ÅRETS DELTAKERE? Flere kjente fjes skal angivelig være blant årets «Skal vi danse»- deltakere. F.v: Marthe Kristoffersen, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen og Frank Løke. Foto: NTB Scanpix
BLANT ÅRETS DELTAKERE? Flere kjente fjes skal angivelig være blant årets «Skal vi danse»- deltakere. F.v: Marthe Kristoffersen, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen og Frank Løke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste elleve årene har «Skal vi danse» vært et av flaggskipene til TV 2 på høstens lørdagskvelder. Kjendiser har danset seg ned i vekt, ut i rampelyset og 13 kjendiser har danset seg til topps.

Til høsten skal den 14. sesongen av det sprudlende danseprogrammet gå av stabelen, og det blir ikke helt uten ukjente fjes på deltakerlisten.

Ifølge VG, er et realitypar, en ny realityvinner og en Instagram-skjønnhet blant de kjente navnene.

Dette er også kjendiser Se og Hør er kjent med at vil svinge seg på parketten til høsten.

Bytter rolle

Årets kanskje mest overraskende navn er VGTV-journalist Morten Hegseth Riiber (32). Han har tidligere jobbet i Se og Hør og i VG, og har i sin journalistiske karriere blant annet dekket «Skal vi danse». Nå skal han angivelig selv ut på parketten, melder avisa torsdag.

Morten slo for alvor gjennom som programleder i det populære VGTV-programmet «Panelet», samt med podkasten «Harm og Hegseth».

Saken fortsetter under bildet.

SKAL VÆRE AKTUELL: Her er VG-journalist Morten Hegseth (midten) sammen med Mina Ghabel Lunde under VIXEN Influencer Awards 2017 på Grand hotell.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SKAL VÆRE AKTUELL: Her er VG-journalist Morten Hegseth (midten) sammen med Mina Ghabel Lunde under VIXEN Influencer Awards 2017 på Grand hotell. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Det er heller ikke til å stikke under stol at Morten bemerket seg som rikskjendis på midten av 2000-tallet, da han var med i «Big Brother». Han har også vært å se i blant annet «Fire stjernes middag» og «Huskestue».

Hegseth har også markert seg som samfunnsdebattant de siste årene, og var blant annet med i panelet da Kristine Ullebø og Ulrikke Falch diskuterte kropp og sosiale medier i «Debatten» på NRK.

Men nå skal komfortable kontorstoler i VG-bygget byttes ut med spisse lakksko på parketten, selv om Morten foreløpig er hemmelighetsfull vedrørende deltakelsen.

- Av meg og Vegard er det helt klart at det er Vegard som har hoftebevegelsene i orden. Utover det kan jeg ikke si noe om dette, sier han til VG.

«Bloggerne»-profil Sophie Elise Isachsen (23) skal etter hva VG erfarer også delta i TV 2-programmet.

«Prøver å trene tre ganger i uken med PT, jeg skal gjøre noe kult til høsten som jeg trenger å være fit til! Så vi jobber opp mot det. Ellers trener jeg cirka hver dag hjemme», skrev 23-åringen på bloggen i april. Hun ønsker derimot ikke å kommentere saken.

Dansepar

En annen overraskende casting fra TV 2 sin side skal være «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (22) og Aleksander Sæterstøl (22).

I fjor hadde danseshowet med Grunde Myhrer (22) fra «Paradise», noe som ble en umiddelbar suksess. Det kan derfor virke som om TV 2 prøver å gå ned samme sti igjen.

Martine og Aleks møtte hverandre under innspillingen av den niende sesongen av «Paradise Hotel» i fjor, og har vært et av landets mest omtalte par siden. Lunde er fra Oslo, mens Sæterstøl er fra Bergen. De bor ikke sammen ennå, men reiser ofte for å møtes i hverandres respektive byer.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE FOR Å SVINGE SEG: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde som var med i Paradise Hotel blir mest sannsynlig og se på parketten til høsten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KLARE FOR Å SVINGE SEG: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde som var med i Paradise Hotel blir mest sannsynlig og se på parketten til høsten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

De blogger, er med på forskjellige TV-konsepter og har hatt en finger med i spillet i årets sesong av sjokkrealityen på TV3.

Nå skal altså de også være klare for parketten i «Skal vi danse» fra høsten av.

Aleksander sier til VG at han har vært i kontakt med TV 2, men at han ikke har særlig lyst til å delta. Martine Lunde er foreløpig opptatt med innspillingen av «Farmen kjendis», og Sæterstøl hevder videre at han ikke vet om Martine har blitt forespurt.

Saken fortsetter under.

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

Ny seier?

Å plukke fra andre realityprogrammer har vært en suksessformel for «Skal vi danse». Da får man både deltakere som er glad i å være på skjermen, og deltakere med et sterkt konkurranseinstinkt.

I år har skal de også ha plukket opp tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (28), som for kort tid siden stakk av med seieren i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Saken fortsetter under bildet.

GULLJENTE: Marthe Kristoffersen (t.h) har lagt skiene på hylla, men stakk nylig av med seieren i kjendis-versjonen av 71 grader Nord. Her med Kathrine Harsem som hun vant NM-lagsprint på Beitostølen i 2016 sammen med. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
GULLJENTE: Marthe Kristoffersen (t.h) har lagt skiene på hylla, men stakk nylig av med seieren i kjendis-versjonen av 71 grader Nord. Her med Kathrine Harsem som hun vant NM-lagsprint på Beitostølen i 2016 sammen med. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Da Se og Hør møtte henne for å ta en prat om seieren i mai, kunne hun fortelle at hun hadde planer om å reise og nyte livet fremover.

Om reiseplanene fortsatt står nå, får man vente og se på. Ifølge VG skal hun trolig svinge seg på parketten fra høsten av. Om man først har vunnet ett realityprogram, kan det fort hende man slår til med seier i et nytt ett.

Instagram-proff

Den femte av årets deltakere skal være ingen ringere enn Amalie Snøløs (22). Hun har gjort seg bemerket som deltaker på «Farmen», men lenge før den tid var hun verdenskjent på Instagram. Hun hadde 40 000 følgere, men valgte å slette kontoen før hun dro inn på «Farmen»-gården i fjor.

Snøløs trengte derimot ikke gråte av den grunn. I skrivende stund har hun 177 000 følgere, og deler alt fra selfier til romantiske bilder.

Saken fortsetter under bildet.

TAR PÅ SEG DANSESKOENE: Amalie Snøløs skal også være aktuell i årets Skal vi danse . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAR PÅ SEG DANSESKOENE: Amalie Snøløs skal også være aktuell i årets Skal vi danse . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Hun er nemlig for tiden i et forhold med «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas (21), og de er ikke blyge med å dele bilder av hverandre på sine respektive, populære kontoer på Instagram.

Det tjener de også gode penger på, da flere av bildene inneholder produktplassering.

Fra høsten av blir det trolig bilder av glitrende kjoler og diskolys å dele, da VG melder at også hun skal være med i «Skal vi danse».

Griper sjansen

En som ikke lar sjansen til et nytt realityprogram løpe fra ham, er tidligere håndballproff Frank Løke (38). Han har på TV-skjermen markert seg som en artig type, og i sosiale medier etterstreber han ofte at humoren sitter godt.

Selv om mange anså ham som en av de aller sterkeste og tøffeste deltakerne inne på «Farmen kjendis»-gården tidligere i år, kom ikke 38-åringen seg helt til finalen.

Saken fortsetter under bildet.

GLAD I UTFORDRINGER: Frank Løke har vært med i Kjendisfarmen. Her er han hjemme i huset på Stokke. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
GLAD I UTFORDRINGER: Frank Løke har vært med i Kjendisfarmen. Her er han hjemme i huset på Stokke. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer

Oppholdet hans huskes imidlertid fortsatt godt, kanskje spesielt på grunn av konflikten - og senere vennskapet - som oppsto med stylist Erlend Elias (34).

Selv om det ikke ble noen finale på Løke, har han nå muligheten til å ta sin revansj. Han har flere ganger tidligere hintet om at en deltakelse i «Skal vi danse» ikke har vært uaktuelt, men er hemmelighetsfull når han blir kontaktet av VG.

- Det kan jeg ikke kommentere. Men det er klart, det hadde jo vært gøy å være med på det. Jeg liker ekstreme ting, og «Skal vi danse» hadde vært en ekstrem utfordring. Jeg er god i mye, men danse - det kan jeg ikke, sier han til avisa.

VG har vært i kontakt med presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Anne Martha Leidland. Hun ønsker ikke å si noe om navnene avisa sitter på.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer