Amal får slakt for kjolevalget

Men ekteparet George og Amal Clooney klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre på filmpremieren.

STORMFORELSKET: Ekteparet George og Amal Clooney la ikke skjul på følelsene sine da de kastet glans over premieren på «Hail, Caesar!» denne uken. Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Ekteparet George og Amal Clooney la ikke skjul på følelsene sine da de kastet glans over premieren på «Hail, Caesar!» denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er snart halvannet år siden Hollywood-stjernen George Clooney (54) giftet seg med den vakre menneskerettighetsadvokaten Amal Alamuddin (38). 

Da stjerneparet kom sammen på den røde løperen under premieren av Clooneys nye film «Hail, Caesar!» i Los Angeles denne uken, så ekteparet fremdeles ut som to forelskede tenåringer.

«Ocean's Eleven»-stjernen klarte rett og slett ikke å ta øynene vekk fra sin vakre kone mens de poserte søtt foran pressekorpset. Turtelduene smilte, lo og sto tett inntil hverandre hele kvelden.

Den 38 år gamle advokaten var ikledd en lekker hvit kjole med røde blomsterdetaljer fra designeren Giambattista Valli. Dagen etter parets spektakulære bryllup i september 2014, hadde Amal på seg en lignende kjole fra samme designer.

Saken fortsetter under bildene. 

SAMME DESIGNER: Bildet til høyre er fra september 2014, dagen etter George og Amals bryllup i Venezia. Bildet til venstre er tatt under filmpremieren denne uken.  Foto: NTB scanpix
SAMME DESIGNER: Bildet til høyre er fra september 2014, dagen etter George og Amals bryllup i Venezia. Bildet til venstre er tatt under filmpremieren denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Amal så ut som en ekte Hollywood-prinsesse, skriver nettavisen Daily Mail. 

Får kjolekritikk

Flere at den britiske avisens lesere er derimot ikke fornøyde med Amals kjolevalg på filmpremieren.

Noen påpeker at skjørtelengden ikke egner seg for en kvinne på hennes alder, mens andre mener at kjolen er lite flatterende for beina hennes.

- Det ser ut som om hun har på seg kjolen til en liten pike. Latterlig, kommenterer en leser som kaller seg «Just Saying».

Ekteparet så imidlertid ut til å ha nok med å vie hverandre oppmerksomhet på den røde løperen, fremfor å tenke på hva de hadde iført seg.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR KJOLESLAKT: Flere av Daily Mails lesere mener at Amal burde ha valgt en annen kjoletype på «Hail, Caesar!»-premieren. Hun strålte uansett sammen med ektemannen George Clooney på den røde løperen.  Foto: wenn.com
FÅR KJOLESLAKT: Flere av Daily Mails lesere mener at Amal burde ha valgt en annen kjoletype på «Hail, Caesar!»-premieren. Hun strålte uansett sammen med ektemannen George Clooney på den røde løperen. Foto: wenn.com Vis mer

Ekteskapet forandret alt

George og Amal ble fort et av Hollywood mest profilerte par etter de ga hverandre sine «ja» i Venezia i 2014. 

George hoppet nemlig fra blomst til blomst i årevis etter skilsmissen med Talia Belsam i 1993, før han endelig fant kvinnen han ville leve resten av livet med.

STRÅLER: George Clooney og Amal Clooney strålte sammen på den røde løperen under filmpremiere denne uken.  Foto: Afp
STRÅLER: George Clooney og Amal Clooney strålte sammen på den røde løperen under filmpremiere denne uken. Foto: Afp Vis mer

I fjor åpnet den kjekke sølvreven seg om livet etter bryllupet og om tankene rundt fremtiden med Amal. 

- Alt jeg vet er at ekteskapet forandret alt når det kommer til hva jeg selv trodde om min egen fremtid, sa han til bladet People ifølge Contactmusic.com.

«Akutten»-stjernen var nemlig aldri sikker på at han ville møte sin store kjærlighet.

- Jeg har alltid vært en optimist, men jeg var ikke alltid optimistisk rundt hvordan det ville gå personlig for meg. Men nå er jeg det, sa han. 

Drømmer om barn 

Den verdensberømte skuespilleren har aldri fått barn, og har flere ganger innrømmet at det ikke er vært noe han har prioritert i livet sitt. 

- Å bli far har ikke stått høyest på prioritetslisten min, sa kjekkasen i mai i fjor.

Noen måneder etter innrømmet en kilde ifølge USWeekly.com at han muligens har forandret tankene rundt en familieforøkelse

- De føler dette er riktig tid. Amal påtar seg for øyeblikket ikke ekstra arbeid, men fullfører sakene hun har, avslører en kilde til nettstedet.

Stjerneparet er for tiden i gang med å pusse opp sitt gigantiske luksushjem i England, og flere kilder hevder at et eget barnerom inngår i renoveringen. 

- Tegningene over bygningen inkluderer et barnerom, hevder en annen kilde om parets gigantiske mansion, som blanet annet vil inneholde ni soverom og åtte bad, ifølge USWeekly.

GIFTET SEG I ITALIA: George og Amal giftet seg i Venezia den 27. september i 2014.  Foto: Reuters
GIFTET SEG I ITALIA: George og Amal giftet seg i Venezia den 27. september i 2014. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Clooney feirer familieforøkelse