Alyssa Milano vurderer adopsjon

Hollywood-stjernen (42) ønsker seg et barn til, men frykter hun er for gammel.

LYKKELIG FAMILIE: Alyssa Milano elsker morsrollen og sier barna hennes foreløpig er verdens beste venner. Foto: Xposure
LYKKELIG FAMILIE: Alyssa Milano elsker morsrollen og sier barna hennes foreløpig er verdens beste venner. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ett år siden skuespilleren Alyssa Milano (42) fikk datteren Elizabeth med ektemannen David Bugliari, og sønnen Milo (4) ble stolt storebror.

Nå avslører TV-stjernen, kjent fra blant annet «Charmed», at hun ønsker å utvide familien med et medlem til.

- Jeg vil gjerne ha et barn til, men jeg er 42 år, så hvorfor utfordre skjebnen? Jeg har to friske barn og jeg fikk dem begge ganske sent i livet. Kanskje jeg adopterer om seks år, forteller hun til People.com.

Milano, som fikk mye kritikk etter at hun delte et ammebilde av seg selv og datteren i november, sier videre at hun er takknemlig for at hennes to barn går godt sammen.

- Milo elsker henne så høyt at han vil knusekose henne. Han er den perfekte storebror. Jeg kunne ikke ha ønsket meg noe bedre.

FIKK KRITIKK: Det skapte sterke reaksjoner da Milano postet ammebilde av seg selv og datteren på sosiale medier i fjor. Hun svarte på kritikken ved å dele flere. Foto: Xposure
FIKK KRITIKK: Det skapte sterke reaksjoner da Milano postet ammebilde av seg selv og datteren på sosiale medier i fjor. Hun svarte på kritikken ved å dele flere. Foto: Xposure Vis mer

- Hvem vet hva som vil skje når hun lærer å gå og kan stjele lekene hennes? Men akkurat nå er han fullstendig fortapt i henne og hun tilber alt han gjør. Det er så søtt.

Alyssa elsker å lese for datteren sin, men er ikke spesielt begeistret over musikksmaken hennes.

- Helt ærlig, så er jeg flau over å si at Elizabeths favorittlåt å danse til er Jennifer Lopez' «Big Booty». Hun er helt besatt av den sangen, avslører hun.

Det er seks år siden tobarnsmoren giftet seg med David Bugliari, og nå avslører hun hemmeligheten bak deres solide forhold.

- Ekteskap er hardt arbeid, og det er ingen andre jeg heller ville jobbet med dette med enn han. Det viktigste er å kunne le sammen. Så lenge man kan le, så klarer man seg gjennom alt, forteller hun til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

POPULÆRE: Alyssa er mest kjent for sin rolle som Pheobe i TV-serien "Charmed". Her er hun sammen med kollegaene Holly Marie Combs og Shannen Doherty.  Foto: ZUMA Press
POPULÆRE: Alyssa er mest kjent for sin rolle som Pheobe i TV-serien "Charmed". Her er hun sammen med kollegaene Holly Marie Combs og Shannen Doherty. Foto: ZUMA Press Vis mer

LES OGSÅ: Alyssa Milano ble fratatt brystmelken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer